Aktuális

Döbbenetes dolog történt a buszmegállóban

Bors

Létrehozva: 2013.04.16.

Két kisfiával akart Esztergomba utazni egy apuka, de miután az egyik gyereket feltette a buszra a hátsó ajtón, a sofőr becsukta az orra előtt és elhajtott. Nem vette észre, hogy a férfi ottmaradt a másik gyerekkel.

Az 5 éves fiúcska egyedül utazott a buszon, mert a sofőr a gyerek apját a megállóban hagyta. Miután leszállt Esztergomban, sírva járkált az utcán, ez tünt fel az egyik járókelőnek, aki bevitte a rendőrségre a magára hagyott gyermeket - írja a Kemma.hu.

Az apuka sem maradt tétlen, miután meglátott egy a rendőrautót, integetni kezdett és megállította őket. Meglepetésére éppen abban vitték haza kisfiát a járőrök. Elmondta nekik, hogy két gyermekével a buszra akart felszállni. Előbb ötéves gyermekét segítette fel a járműre, majd a babakocsiban ülő kétévest tette volna fel, de a buszvezető nem vette észre a hátsó ajtónál lévő férfit, becsukta előtte az ajtót, majd kihajtott a buszmegállóból.

Az apa kétségbeesve kiabált a sofőrnek, de ő nem hallotta meg. Ezután a kisgyerekkel együtt szaladt a belváros felé, hogy megtalálja a buszon ragadt nagyobbik fiát.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek