Aktuális

Megszületett az arc nélküli férfi és a láb nélküli nő gyereke

Bors

2012. december 11. kedd 19:00

Mohammed Latif Khatanának és nejének, Salimának ép és egészséges kislánya született. A baba novemberben látta meg a napvilágot. Szülei határtalanul boldogok. Több gyermeket is szívesen vállalnának, de nem tehetik, mert nincs sok pénzük.

Mohammed Latif Khatanának és nejének, Salimának ép és egészséges kislánya született - írja a The Sun magazin. A kislány november 10-én látta meg a napvilágot 2,4 kilogrammal. Szülei álma vált valóra azzal, hogy megfogant és épen érkezett. "Nagyon aggódtam, hogy milyen lesz a kislányom arca, de amikor megláttam, kiderült, szép, finom bőre van. Megnyugodtam" - mondta a boldog apa. A kicsi teljesen egszséges az orvosok szerint is.

Mohammed Latif Khatana azt mondta, el akarja felejteni azt, hogy eddig mennyit szenvedett, hiszen az élete új értelmet nyert, és egy új fejezet kezdődik most azzal, hogy apává vált. A férfi azt állítja, rengeteget imádkozott azért, hogy egészséges legyen a gyermeke, az viszont egy csöppet sem érdekelte, hogy fiú vagy lány lesz. Most azt gondolja, több gyermeket is szívesen vállalna, főleg úgy, hogy látja, lánya nem örökölte a betegségét, de nem teheti, hiszen nem tudná eltartani a családját.

A férfi egyébként elhagyja őket tavaszig, mert munkába áll, hogy támogatni tudja valamennyi anyagilag nejét és gyermekét. Iszonyú nehezen kap bármiféle munkát, hiszen az arcát elfedő bőrréteg miatt szinte semmit sem lát. Salima pedig arról beszélt a magazin munkatársának, hogy egy pillanatra sem bánta meg, hogy hozzáment a férfihez, mert szereti őt, és el tudta fogadni az arcát olyannak, amilyen.

A szerelem nem ismer határokat

Mohammed Latif Khatana gyerekkorától szenved ettől a betegtől, ami eddigi egész életét megkeserítette. Anyja a mai napig gyakran sírva fakad, amikor ránéz. Khatana pont ezért nem gondolta soha, hogy egyszer lesz valaki, aki képes lesz őt szeretni.

Legnagyobb meglepetésére azonban négy évvel ezelőtt rátalált Salimára. Az asszony szintén súlyos testi fogyatékosságtól szenved, egy lábbal született. Khatana elmondása szerint tökéletesen kiegészítik egymást a nővel, hiszen jobban érik, mit érez a másik, mint bárki a környezetükben.

További cikkek

Gyilkosság

Halálos késelés a XVI. kerületben: Könnyek között vallotta be tetteit a gyilkos

Covid

Bors exkluzív! Először szólal meg Szilvia, aki mélyaltatásban hozta világra gyermekét

Ez is érdekelhet

life.hu

Az életükkel játszanak az idősek - Valós veszélyt jelentenek az illegális otthonok

metropol.hu

Borzalmas dráma Újpesten, meghalt egy 7 éves kisfiú a benzinkúton

origo.hu

Macskák, akik a rejtőzködés nagymesterei

mandiner.hu

Megtört és bevallotta tettét a Futórózsa utcai gyilkos

vaol.hu

Pintér Sándor reagált: a rendőrök tudják, hogy ki lövöldözött Szentpéterfánál, üzent is neki

origo.hu

Az előfizetők kárára módosított volna szerződést a Telenor, közbelépett a Médiahatóság

nemzetisport.hu

Newcastle: Balotelli a célkeresztben! Ő lehet a csapat megmentője?

vg.hu

Világrekorder híd épül Sátoraljaújhelyen

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: Kell egy kis idő, hogy ezt feldolgozzuk – Bánhidi Bence

origo.hu

Megijedt a gyalogos a locsolóautótól a zebrán, iszonyatos vége lett, hogy visszafordult

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: értékelje a magyar játékosok teljesítményét!