Aktuális

Buliztak és tömeges öngyilkosságra készültek

Bors

Létrehozva: 2012.12.22.

Az apokalipszis hívei bolygónk legkülönbözőbb pontjain gyülekeztek a világvége hangulatához illő rendezvényeken, amelyek őrült ünneplésbe csaptak át, amikor kiderült: elmaradt a nagy reccs.

A jelek szerint a maják mégis tévedtek, a világvége békésen lezajlott, illetve hivatalosan elmaradt. A katasztrófaturisták még a maja romokat is ellepték, hogy az eltűnt civilizáció helyén érje őket az apokalipszis, vagy ha az nem is, akkor legalább az új ciklus kezdete. Az argentin hatóságok kénytelenek voltak lezárni egy hegyet, miután tömeges öngyilkossággal fenyegető hisztéria tört ki a környéken.

A délnyugat-franciaországi Bugarach környékét már napokkal ezelőtt lezáratta a polgármester, de az embargó ellenére a helyi rendőröknek így is bőven akadt dolga. Sokakat kellett visszatartaniuk az 1230 méteres hegycsúcs meghódításától, még két illegális bulit is felszámoltak, ahol a megmentésünkre érkező földönkívülieket várták – sokan önkívületi állapotban. A rettegés utáni megkönnyebbülés aztán mértéktelen dajdajozásba csapott át, persze nem csupán Franciaországban.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek