Aktuális

Balázst buszon látták, Patrícia nem ment haza

Létrehozva: 2012.12.28.

Egyik gyerek sem ment haza karácsonykor a szülők tovább aggódnak. A lány édesanyja azonban beszélt gyermekével.

Sem a december 15-én Budapestről eltűnt Petrovánszki Patrícia, sem az iszkaszentgyörgyi Kovács Balázs nem tért haza aggódó szüleihez. A lány 17, a fiú 18 éves, a Bors mindkét fiatal eltűnéséről beszámolt. Patrícia nagymamája VIII. kerületi lakásából szökött meg, Balázs székesfehérvári iskolájába indult, ám utána már nem jelentkezett.

Patrícia édesanyja azt írta a Facebookon, hogy beszéltek a lánnyal, aki állítja: jól van, önszántából ment el, jelenleg senki nem kényszeríti semmire. – Nem értjük, hogy miért ment el a családtól karácsony előtt. Állítása szerint nem szerelemről van szó. Az ígérte, hogy mindennap beszélünk, amíg haza nem jön. Többet egyelőre nem tudok mondani - írta az édesanya.

Kovács Balázs esetében ígéretes fejlemény, hogy egy budapesti olvasónk levelet küldött szerkesztőségünknek, amelyben azt állítja: a 173-as buszon látott egy Balázshoz kísértetiesen hasonlító fiatalembert. – A fiún fekete sportcipő, fekete melegítőnadrág és szürke kapucnis felső volt. Egy ülésen aludt előrebukott fejjel, valószínűleg már több kört ment a busszal – írta Horváth Sándor. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek