Aktuális

Az életbe került, hogy nem akart késni az iskolából

Bors

Létrehozva: 2012.12.21.

Öröm helyett borzalmas tragédia ért egy dombiratosi családot az ünnepek előtt alig pár nappal: egyetlen gyermeküket, egy 14 éves kislányt utolsó tanítása napja előtt gázolt halálra egy busz. A település egy emberként gyászolja a gyermeket.

A téli szünet előtti utolsó tanítási napon elindult, de sosem érkezett meg az iskolába a dombiratosi kislány. A 14 éves fiatal minden nap átjárt Gyulára, ugyanis ott tanult - írja a baon.hu-n. A tragikus pénteken azonban kissé késve érkezett a vasútállomás melletti buszmegállóba, ahol megpróbált felszállni egy járműre, ami már elindult, de a fiatal vélhetően elvesztette az egyensúlyát, amely az életébe került: a lány ugyanis a busz alá zuhant.

A lap úgy tudja, hogy a 9. osztályba járó tanuló szülei egyetlen gyermeke volt, aki az ünnepek után, januárban töltötte volna be 15. évét. Tragédiáján az egész település megdöbbent, mert nagyon szerették a fiatalt. A szülők gyászában egész Dombiratos osztozik: a polgármesteri hivatalon azóta leng a fekete zászló.  

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek