Ezo

Októberi horoszkóp: 12-én jönnek majd a brutális változások, de addig se lesz mindenkinek fenékig tejfel az élet

Létrehozva: 2023.09.26.

Mutatjuk, kire mi vár októberben a csillagok szerint!

Lassan itt az október, nem árt testileg-lelkileg felkészülni azokra a változásokra, amiket ígérnek számunkra a csillagok. A Mars 12-én vált jegyet, belép a Skorpióba, ami alaposan felkavarja az állóvizet, szerencsére ezeket az energiákat némiképp visszafogják majd a Mérlegben járó bolygók – írja az Astronet.

horoszkóp, ezo, ezotéria, csillagjegy, illusztráció, Shutterstock
Eláruljuk, kire mi vár októberben  Fotó: Billion Photos / Shutterstock

Október havi horoszkóp

KOS

október 12-ig vigyázz, könnyen vitába keveredhetsz ismerőseiddel, munkatársaiddal, akár szeretteiddel is. Onnantól azonban bolygód, a Mars jegyet vált, és minden könnyebb lesz. A békéért azonban nagy árat fizetsz, szó szerint: az anyagiakra ugyanis ezt követően kell csak igazán odafigyelned. Főleg 28-án és 29-én várhatóak extra kiadások ronda bolygószembenállásoknak köszönhetően.

BIKA

Sajnos az október nem a te hónapod lesz: nem csak a Mars mozgása miatt, ami 12-től irritáló, provokáló személy elviselését hozza majd az életedbe, de 28-án és 29-én 2 nap alatt 3 kellemetlen bolygószembenállás lesz, ami súlyos nézeteltérést szimbolizál. Ekkorra még véletlenül se időzíts fontos megbeszélést és a komoly döntéseket is tartogasd máskorra!

IKREK

Amíg a Nap a Mérlegben jár (október 22-ig) igazán formában leszel. Ez lesz a te időszakod! Azonban a hónap komoly kihívásokat tartogat majd az egészséged megőrzése terén. Kezdj el többet mozogni! A cél a rendszeresség – és minden rendben lesz!

RÁK

Októberi feladatod az egyensúly megtalálása lesz az életedben: igen, fontos a karrier és a család is, így ki kell találnod, hogy hozd e kettőt úgy összhangba, hogy egyik se sérüljön, egyiket se kelljen a másik rovására előtérbe helyezned. A Mérlegben járó bolygók (Mars október 12-ig, Nap október 22-ig, Merkúr október 5 és 22 között) pont ebben segít neked. Kiváló hír, hogy 12-én Mars belép a Skorpióba, és aminek köszönhetően megnő benned a vállalkozó kedv. Talán a gyermekvállalás is szóba kerül...

OROSZLÁN 

Október 12-ig a csillagok állása komoly lehetőségekkel, ígéretekkel kecsegtet: utazás, tanulás, segítség – ki tudja, mi vár rád? A legfontosabb: ne maradj le semmiről! Október 12. után azonban változnak a dolgok:  a Mars jegyváltása felforgatja a békét és a rendet körülötted. Na ez az, amit a hátad közepére sem kívánsz... De ne ijedj meg, a változás is szükséges!

https://cdn.borsonline.hu/2023/09/OOGI1XFKWKA44aNd9WpD6zjRwnZirA-caixbKveBugo/fill/276/155/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2UyOTY4MmE5ZWMyYjRmYjc4OTVlYmZkNzU5ZjMxMDBm.jpg
Ezt ne hagyd ki!

Szakítás lesz a vége: ez a négy csillagjegy un rá a leghamarabb egy kapcsolatra

Te vajon közéjük tartozol?

SZŰZ

Az október jónak ígérkezik számodra: 3-án lesz egy Merkúr – Plútó trigon, majd 22-én Vénusz – Jupiter, 31-én Vénusz – Uránusz trigon. Mivel ezek a bolygók föld jegyekben járnak, biztonságban érezheted magadat. 11-én Plútó elindul előre, mely azt jelzi: a múlt kielemzése helyett ideje a jövővel foglalkoznod!

MÉRLEG

Míg a bolygók a Mérlegben járnak (Mars október 12-ig, Nap október 22-ig, Merkúr október 5 és 22 között), a te kezedben lesz az irányítás. Ebben az időszakban nem számítasz majd önzőnek, ha magaddal foglalkozol. Sőt, mások segítségét sem bűn elfogadni! Sajnos azonban feszült napok is várnak rád, kilencedikén és 21-én.

SKORPIÓ

Az év legjobb hónapja vár rád. 12-én bolygód, a Mars belép a Skorpióba, amitől leküzdhetetlennek érzed majd magad. Ráadásul a bolygók szép sorban belépnek a Skorpióba: 22-én Merkúr, 23-án Nap. Ezzel visszakapod az elveszettnek hitt irányítást. Ám 28-án részleges holdfogyatkozás lesz: ekkor vigyázz a hozzád közelállókra!

NYILAS

Az október az egészség hónapja neked. Bolygód, a Jupiter a Bikában jár, és még hátrál, ami régi bajok kiújulását, régi feladatok folytatását hozza magával. Ne húzd az időt!

BAK

Októberben több jó hírrel is számolhatsz: 11-én a Bakban járó Plútó végre elindul előre, ami az eddigi megtorpant élet elindulását jelzi nálad. Ráadásul 3-án, 22-én és 31-én szuper fényszög lesz az égen, ami ugyancsak téged támogat. 28-ával és 29-ével azonban vigyázz: ezeken a napokon még véletlenül se menj bele gyerekes erőfitoktatásokba, vitákba!

VÍZÖNTŐ

Amíg a bolygók a Mérlegben járnak (Mars október 12-ig, Nap október 22-ig, Merkúr október 5 és 22 között), igazán elemedben leszel! Utazz, tanulj, vizsgázz, sikerülni fog minden! Azonban 12-én vigyázz, ugyanis a Mars jegyet vált, ami munkahelyi rivalizálást, kellemetlen összetűzéseket hozhat. Ezekből a vitákból jobb kimaradnod!

HALAK

Októberben végre elérheted a céljaidat, amikért eddig küzdöttél: 12-én Mars jegyet vált, 13-án trigonba kerül a Halakban járó Szaturnusszal, 22-én és 24-én is lesznek szuper fényszögek az égen. Ugyanakkor a közlekedésben nem árt óvatosnak kell lenned, főképp 28-án és 29-én, amikor kifejezetten veszélyes bolygószembenállások lesznek az égen. 

https://cdn.borsonline.hu/2023/09/YKdxg9QUnry9zs_iACsgyhehdUL5PhAAJ5SIJxw8vZw/fill/276/155/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50Lzc5OWVmNTZmZDg2YjQ4NTNhMGJjOTBkOTEyYWQxMjZh.jpg
Ezt ne hagyd ki!

Butának tartják őket: ezek a csillagjegyek hozzák a legrosszabb döntéseket

Most leleplezzük a csillagjegyeket!

 

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17184792_auto_resized.jpg
origo.hu

Hatalmas öröm Liverpoolban: megtörtént, amire Szoboszlai Dominikék az egész szezonban vártak

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27728_resized.jpg?avcount=1714785310
origo.hu

A gigamellű modell kétszer is csődbe ment, mégis elképesztő luxusautói vannak

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17185992_auto_resized.png
metropol.hu

Emlékszel még a Mrs. Doubtfire sztárjaira? Így néznek ki 31 év után

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17186892_auto_resized.jpg
magyarnemzet.hu

Nem kegyelmezett a 10 perc után megfogyatkozó ellenfelének a Fehérvár

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17183628_auto_resized.png
metropol.hu

Marics Peti lecseréli a mikrofont, szakmát vált

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17186335_auto_resized.jpg
mandiner.hu

Micsoda egy nyomorult, leépült, ostoba barom ez az ember

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27729_resized.jpg?avcount=1714785310
origo.hu

Folyamatosan meztelenkedik a kebelcsoda bolgár énekesnő

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17182779_auto_resized.jpg
travelo.hu

Rétisasok lettek a Fertő tó új határőrei

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17175721_auto_resized.jpg
borsonline.hu

(rém)Álommeló az RTL-en, kiborítja a a stábtagokat Balogh Levente

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17186385_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Kiderült az igazság: letaszították a trónról Vilmos herceget

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17186662_auto_resized.jpg
borsonline.hu

A műsor után elengedte, most mégis rátalált a szerelem a Házasság első látásra szereplőjére?

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17184870_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Fantasztikus örömhírt jelentett be Szinetár Dóra, özönlenek a gratulációk

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/05/LmhFd-wIV2eUwMRoUMPBLT6LfIFkOoZtO69RjLq7QL8/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2ZhNjAyNWM3ZTc1MzRiNDNhMTdmODYyNGVmODMwYjZh.jpg
Horoszkóp

Hét csillagjegy, akire nagy változások várnak májusban