Ezo

Júliusi horoszkóp: 22-én jobb, ha meg se mozdulunk!

P. E.

Létrehozva: 2023.06.30.

A legtöbb csillagjegyre kellemetlenség vár július 22-én.

KOS júliusi horoszkóp

Miután július 10-én kilép a Mars az Oroszlánból, elveszve érezheted magad. Sőt, úgy, mintha cselédsorba süllyedtél volna. 20-án lesz egy Mars-Szaturnusz, 22-én egy Nap-Plútó szembenállás. Előbbi arra int, hogy vigyázz az egészségedre, utóbbi szerint pedig a karriered nem mehet a családod rovására! Keresd meg az arany középutat!

nyár
Fotó: Pexels

BIKA júliusi horoszkóp

Júliusban meglepően jól kezeled majd a provokációt. Ebben a hónapban sziporkázni fogsz, olyan ötletek pattannak ki a fejedből, amelyek megoldást hoznak régi dolgaidra is. Egy dolog vezéreljen ebben a hónapban: csak olyan dolgot tegyél, amit valóban szeretnél, mert ha fanyalogva fogsz bele valamibe, az balul sül el!

IKREK júliusi horoszkóp

Július 11-én bolygód, a Merkúr az Oroszlánba lép, és aktuálissá teszi az utazást. Tanácsos is kiruccannod valamerre még július 28. előtt. Azt követően ugyanis a családod és/vagy a munkád nem fog engedni. A július 20-at írd be a naptáradba! Ezen a napon lesz egy Mars-Szaturnusz szembenállás, ami kellemetlen konfliktus, sőt szakítás veszélyét szimbolizálja. 

RÁK júliusi horoszkóp

Egyetlen kritikus napod lesz, és ez a július 22. Ekkor ugyanis a Rák Nap szembekerül a Bak Plútóval, ami kíméletlen kritikát jelent. Garantálható, hogy megsértődsz, bárki bármit mond neked. Ha erről előre tudsz, akkor van időd felkészíteni magadat, és talán elkerülheted a legrosszabbat: a szakítást. 

OROSZLÁN júliusi horoszkóp

Júliusban a bolygóváltások miatt még mindig nálad marad az irányítás. Ne feledd azonban, felelősséggel tartozol azok iránt, akik követnek téged. 20-án egy Mars-Szaturnusz szembenállás nem sok jót sejtet a pénzeddel kapcsolatosan. Tanácsos lenne elnapolnod a nagyobb anyagi döntést.

SZŰZ júliusi horoszkóp

Július 11-én bolygód, a Merkúr az Oroszlánba, 28-án a Szűzbe lép. Utóbbi az ég „ajándéka” számodra. De nem kell a hónap végéig várnod, mert már 10-én belép a Mars a Szűzbe, amivel igazából “csak” annyi a baj, hogy ingerültté és türelmetlenné tehet téged. Pedig ezek nem jellemzők rád. Szerencsére az éremnek mindig két oldala van, Mars ugyanis ambíciót is hoz neked. Csupán 20-án kell vigyáznod, amikor a Mars szembe kerül a Szaturnusszal, és letörheti a törekvéseidet. Nincs világvége: ne add fel!

MÉRLEG júliusi horoszkóp

Júliusban hajlamos leszel a nosztalgiára, egyre többször jut eszedbe a gyerekkorod. Menj el azokra a helyekre, ahol egykor vidám perceket éltél át! Csupán 20-án és 22-én vigyázz magadra, a testi és lelki épségedre! Fránya bolygószembenállások lesznek az égen, amelyek megcincálhatnak. 

SKORPIÓ júliusi horoszkóp

Mars július 10-én belép a Szűzbe. Innentől mindkét uralkodó bolygód földjegyben jár: Mars a Szűzben, Plútó a Bakban. Mindez leföldel téged, ami arra jó, hogy a tényekre támaszkodva dönts. Amíg a Nap a Rákban jár, elemedben leszel. Egyetlen napot kivéve: a július 22-öt. Ekkor a Nap-Plútó szembenállás utazás szervezésben vagy közlekedésben jelez akadályt. Ha lehet, szervezd úgy, hogy azon a napon ne mozogj! Maradj egy helyben vagy ne indulj el, vagy már érkezz meg az úti célodhoz!

NYILAS júliusi horoszkóp

Szerencsés lehetőséget ígérnek neked a bolygók, csak ne szúrd el azzal, hogy türelmetlenkedsz. 20-án óvd azokat a kapcsolataidat, amelyek fontosak a számodra! Óriási energiák feszülnek ekkor egymásnak: a Mars és a Szaturnusz bolygók. Egyik a fiatalos hév, másik a bölcs kivárás. 23-tól már sokkal jobban érzed magad a bőrödben. Elhalaszthatod a döntést a hónap végére.

BAK júliusi horoszkóp

Júliusban az lesz az érzésed, hogy lépten-nyomon mindenki ki akar oktatni. Szeretnél hallgatni a bölcs szóra, de ilyet nem hallasz, s ettől lassan nő benned a feszültség. A bolygók szerint július 22. magasságában „robbansz”. Egy Nap-Plútó szembenállás hatalmas veszekedést szimbolizál. Kövess el mindent, hogy ez minél enyhébb legyen! Másnap a Nap átlép az Oroszlánba, és varázsütésre javul minden. Könnyen lehet, hogy a másik bocsánatot kér vagy te belátod, hogy igazságtalanul kemény voltál…

VÍZÖNTŐ júliusi horoszkóp

Nagy hatással lesz rád valaki júliusban: a hangja, a gesztusai, a humora is bejön neked. Ezzel nincs baj, ha független vagy, de nagyon észnél kell lenned, ha van párkapcsolatod. Semmiképp se bonyolódj szerelemi háromszögbe, mert nem lesz jó vége!

HALAK júliusi horoszkóp

Kösd fel a gatyádat, mert július 10-én a Mars jegyet vált, és innentől téged valaki elkezd provokálni. Borzalmasan leleményes, és többféle módon képes kihozni a sodrodból. Július 20. lesz a csúcs- vagy a mélypont. Ha nem akarsz balhét, akkor maradj elnéző és tudd, „nem a csatát kell megnyerned, hanem a háborút”

(ASTRONET)

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17185854_auto_resized.jpg
origo.hu

Szoboszlaiékat is megzavarhatja az Eb-n a skót sztár lélegzetelállítóan szép kedvese - galéria

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27771_resized.jpg?avcount=1714911909
origo.hu

Milliókat képes megölni az orosz Sátán II, a Földön nincs olyan pont, ahová ne érne el

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17189297_auto_resized.jpg
hirtv.hu

Nógrádi György is úgy látja, hogy egy világháború küszöbén állunk

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17188964_auto_resized.jpg
ripost.hu

Kőkemény helyesírási teszt: 10 emberből 9-nek nem tűnik fel a különbség

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17187357_auto_resized.jpg
vg.hu

Harmadszor is csökken az üzemanyagok ára, olajat talált a Mol – heti összefoglaló

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27773_resized.jpg?avcount=1714911909
origo.hu

Kulcsár Edina és G.w.M: még meg sem született a második baba, máris jöhet a harmadik

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17187697_auto_resized.jpg
mindmegette.hu

A víz már nem divat: csapvíz helyett ezt isszák a magyar fiatalok

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27777_resized.jpg?avcount=1714911909
magyarnemzet.hu

Stratégiai fontosságú lehetett a DK-nak, hogy egy belső bizalmi emberük legyen a főváros rendészeti parancsnoka

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17188688_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Őrjöng a márciusi lottónyertes, még mindig nem kapta meg a nyereményét

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17190134_auto_resized.jpg
borsonline.hu

38 kilóra fogyott, pszichiátriára került a TV2 sztárja

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17190182_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Már nincs sok hátra, 3 csillagjegy életét felforgatja az Újhold

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/05/lHj-gZZ6oiCS2RNd3pB-KKq_1mhzuWXfXN1d8qkgWVI/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzIwNmNlYzczNzdjNTQ3NmQ5MDMxOGM2NzljNzQ4NDk5.jpg
Kvíz

Egybe vagy külön? A többségnek fogalma sincs, hogy kell írni ezeket a szavakat

https://cdn.borsonline.hu/2024/05/LmhFd-wIV2eUwMRoUMPBLT6LfIFkOoZtO69RjLq7QL8/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2ZhNjAyNWM3ZTc1MzRiNDNhMTdmODYyNGVmODMwYjZh.jpg
Horoszkóp

Hét csillagjegy, akire nagy változások várnak májusban