Gyerekek

Elszabadultak az indulatok Kulcsár Edina és kislánya közös fotója alatt

Natasha

Létrehozva: 2023.07.24.

Úgy tűnik, ismét akadt valami, amibe belekötnek a kommentelők Kulcsár Edinával kapcsolatban. Most éppen a gyermekei miatt...

Kulcsár Edina és férje, G.w.M folyamatos szereplői az internetes pletykáknak. Hol a magánéletükben turkálnak az önkéntes nyomozók, hol pedig megpróbálnak belekötni abba is, amibe nem lehet. Ezúttal is egy ilyen dolog történt. Edinát azért kezdték ki, mert míg lányát, Ninát és fiát, Medoxot mutogatja, addig Amaráról egyetlen képet sem tett közzé az oldalain.

Kulcsár Edina, TV2 videógrab
Kulcsár Edinát ismét bántják az interneten Fotó: TV2

Minden onnan indult, hogy az egykori szépségkirálynő Ninával mert fotózkodni, és az elkészült képet ki is tette a közösségi oldalára. Voltak, akik szerint ez tiszteletlenség, míg mások G.w.M-mel érveltek, hogy valószínűleg ő nem szeretné, ha Amaráról készülnének fotók.

Amarát nem mutogatják, de a másik kettőt orrba-szájba 

- olvasható az a bizonyos komment, ami aztán egy valóságos háborút robbantott ki.

- G.w.M a másik két gyermekét sem mutogatja. Gondolom Amarát sem fogja - fogalmazott egy másik hozzászóló, majd egy sokkal erősebb hangvételű bejegyzés következett.

Szerintem ez nettó tiszteletlenség, ennyire nem becsülni a gyerekem... Kiteszi őket az egész világnak, tudjuk hol fognak landolni ezek a képek

 - tették hozzá. Korábban egyébként hasonló témában támadták be L.L. Juniort is, aki a kislányát fotózta medencézés közben, majd posztolta is ezeket a fotókat.

 

Alakja miatt is támadták

Alig pár hónapja hozta világra harmadik gyermekét, mégis akadnak olyanok, akik megállás nélkül bántják a sztáranyukát. Például az alakja miatt... Edina ezekre a mocskolódó kommentekre csak annyit reagált: nem kellene egymást bántani, hiszen ki tudja, mit okozunk azzal. Ellenben ő sem elégedett magával, s igyekszik változtatni a jelenlegi helyzeten. 

- Az önelfogadás mindig könnyebb, ha az ember külső pozitív visszajelzéseket is kap. Sok szempontból egy nagyon káros helynek találom a közösségi platformokat. Elég sok rossz dolog felírható a számlájára, viszont ugyanannyi jó is. Csak rajtunk áll, hogy melyik oldalra helyezzük a nagyobb fókuszt. Én a pozitív oldalát választottam már évekkel ezelőtt is, és az alakommal kapcsolatban is erre támaszkodom most - írta közösségi oldalán a háromgyermekes anyuka.

Nagyon fontos, hogy ne bántsuk, hanem támogassuk egymást. Azt adjuk, amit visszafele is szívesen fogadnánk!

- fogalmazott,  friss fotóját pedig ide kattintva tudod megnézni.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek