Pech

Tulajdonos buktatta le az autótolvajokat, akik trélerrel próbálták meg ellopni a család gépkocsiját

H.N.ZS.

Létrehozva: 2024.05.13.

Akárhol is parkolod az autód, a tolvajoknak szemet szúrhat, és bizony a legtöbbször sikerrel is járnak. Legutóbb azonban hatalmas pechjük volt a tolvajoknak, ugyanis a tulajdonosok lefülelték őket.

Győr belvárosában egészen elképesztő eset történt: az autótolvajok trélerrel érkeztek egy autóért, ám nem jártak sikerrel, ugyanis a tulajdonosok észrevették, mire készülnek. A nem minden napi esetről egy nő számolt be egy győri Facebook csoportban, azzal a céllal, hogy felhívja a környéken élők figyelmét a veszélyre.

Nem árt az elővigyázatosság / Fotó: pexels.com (Illusztráció)

Belvárosiak figyelem! Autótolvajok! Április 24-én éjjel megpróbálták elvinni szüleim kocsiját. Trélerrel érkeztek autót lopni, majdnem sikerült is nekik. Mindenki fokozottan figyeljen oda!

– írja a posztoló, akit a bejegyzés alatt sokan faggattak, hol történt pontosan az autólopás, de a nő nem adott bővebb tájékoztatást, ám kijelentette: arra próbálták felhívni a figyelmet, hogy az eset megtörtént és, hogy újra megtörténhet.

Véleményem szerint a belváros bármely utcájában előfordulhat, ahová egy tréler befér. Nekünk szerencsénk volt, egy kis odafigyeléssel másnak is lehet

– írja egy hozzászólásban, majd hozzáteszi: miután észlelték, hogy eltűnt az autó, bejelentették a rendőrségen, majd a rend őrei pár perc múlva meg is érkeztek és nagyon készségesek voltak.

Az esettel kapcsolatban lapunk természetesen a bejegyzés íróját és az illetékes hatóságot is megkereste. A bejegyzés írója kérdésünkre elmondta, hogy nem szeretne részleteket elárulni az esettel kapcsolatban, azonban a Győr Moson Sopron Vármegyei rendőr-főkapitányság megerősítette a bejelentést. A hatóság elmondta, hogy 2024. április 24-én 1 és 2 óra között két alkalommal érkezett a rendőség felé bejelentés Győr belvárosából. A helyszínen intézkedő rendőrök az eset körülményeit megvizsgálva nem tapasztaltak jogsértést, így eljárás nem indult.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek