Királyi család

Veszélybe kerülhet Katalin hercegné egészsége, ha ez bekövetkezik

L.A.

Létrehozva: 2024.01.21.

A királyi szakértő szerint nem optimális, amit terveznek.

Ahogy arról lapunk is írt, Katalin hercegnét kórházba szállították a hét elején: átesett egy hasi műtéten. Erről a palota nyilvános közleményben számolt be, azonban a magánélethez való joga miatt bővebben nem árulták el, hogy milyen beavatkozáson kellett részt vennie a hercegnének, vagy hogy milyen állapotban van jelenleg. Amit jelenleg tudunk, az annyi, hogy Vilmos herceg feleségének 10-14 napot kell eltöltenie egy magánkórházban. A királyné ezután térhet haza, ám egy szakértő arra figyelmeztet, Katalin hercegné számára nem biztos, hogy otthona jó hely lesz a gyógyulása folytatására.

UK Royals at Christmas carol service in London
Katalin hercegné / Fotó: Northfoto

A bennfentes, aki a Mirrornak nyilatkozott, meg van győződve arról, hogy a Windsor-i Adelaide Cottage négy hálószobás ingatlan nem ideális hely a gyógyulás folytatásához.

Akár két hétig is kórházban maradhat, és remélem, hogy nagyon gyorsan fog gyógyulni. Ezután fog tudni tovább lábadozni az Adelaide Cottage-ban. Szerintem ott maradnak, mert a gyerekek arra járnak iskolába, és közel akar lenni hozzájuk

- mondta Michael Cole.

Ez azonban nem teljesen ideális hely. Állítólag ez egy nagyon hideg épület, így nem a legjobb hely a felépüléshez, különösen most, ezen a nagyon hideg télen.

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek