Horoszkóp

Hét csillagjegy, akire nagy változások várnak májusban

Létrehozva: 2024.05.01.

Vajon kik lesznek azok, akik átélhetik a megújulást a tavasz utolsó hónapjában? Eláruljuk!

Új hónap, új lehetőség a változásra, az átalakulásra. A tavasz utolsó hónapja kifejezetten sokaknak kecsegtet a megújulás lehetőségével, a csillagok állása szerint ugyanis hét horoszkóp szülöttei is átélhetik ezt. Hogy kik ők, most eláruljuk.

tavasz, csillagjegy, horoszkóp, asztrológia, Pexels
Sokaknak nagy változást ígér a május  Fotó: Pexels

Csillagjegyek, akiknek átalakul az életük májusban

Kos

Noha a Kos időszaka már másfél hete véget ért, te még mindig nem érzed magad igazán formában. Ez nem is csoda, a napfogyatkozás és a retrográd Merkúr ugyanis megtette a hatását, és rányomta a bélyegét a mindennapjaidra. De ne aggódj, ennek most vége, és májusban végre új világ köszönt rád. Míg az április az önvizsgálatról szólt számodra, májusban végre tündökölhetsz.

Ikrek

A május csupa lehetőségekkel indul régi kapcsolatok, régi barátságok felelevenítése, felélesztése terén, emellett a párkapcsolati drámáknak is búcsút inthetsz egy időre. Alig vagy túl a retrográd Merkúr hatásán, így még picit imbolyogsz. Ne aggódj, ez teljesen normális! Hamarosan visszanyered az egyensúlyodat és egyenesbe kerülsz! Sőt, amikor a Jupiter a jegyedbe kerül, egy egész új, sokkal dinamikusabb éneddel ismerkedhet meg a külvilág – és persze te magad is.

Rák

Az égitested a Hold, így sosem árt szemmel tartani, mikor van új- és telihold a hónapban. Májusban ráadásul mindkettő téged fog támogatni, így most könnyedén megszabadulhatsz pár rossz szokásodtól és a társasági életedet is fellendítheted kissé! Fogadd el az embereket úgy, ahogy vannak, a hó vége felé, a telihold közeledtével pedig lazíts a napi rutinodon, engedd magad szabadjára! Meglásd, egész új ember lesz belőled!

Mérleg

Az utóbbi időben mintha egy párkapcsolati hullámvasúton ültél volna. Lassan már azt sem tudod, merre van az előre. Most végre kapsz egy kis levegőt – és erre a szusszanásra, amit a május ígér, nagyon is szükséged van. Ez a hónap arról szól majd, hogy elfogadd a saját sebezhetőségedet, ugyanakkor végre megbízz abban, akit melléd sodort az élet. A május nem csak az érzelmek tengeréről szól, amin hánykódsz: sokkal inkább arról, hogy ezeken a vizeken hová jutsz el. Kapcsolati téren kozmikus fejlődés várhat rád!

Skorpió

Retrográdba kapcsol a Plútó, te pedig pontosan tudod, mit jelent ez: önvizsgálatot, befelé fordulást – ami nem is áll tőled túl távol. Ráadásul bolygódnak köszönhetően Változás lehetnek a második keresztneved. A május csak egy nagyobb, kozmikus átalakulás kezdete. Miután az újhold a testvérjegyedben, a Bikában tanyázik, készülj fel új lehetőségekre mind szakmai, mind magánéleti téren!

Vízöntő

Az előző hónapban a csillagok arra késztettek, hogy a családodra, az otthonodra fókuszálj, biztosítsd az életed szolid alapjait, amire lehet majd építeni. Nos, májusban lépj egy lépést hátra, vess egy utolsó pillantást a munkádra, végezd el az utolsó simításokat. Ha ezzel megvagy, itt az ideje visszatérnie az energikus, szenvedélyes énednek. Ne feledd: a jegyedben tanyázó retrográd Plútó arra késztet, hogy önmagad jobb változatává válj!

Halak

Májusban változás áll be az életedben: azt érezheted, hogy tisztábban látsz, jobban összhangba kerülsz a gondolataiddal, és könnyebben nyitsz mások felé is. Persze ezeket a változásokat még magadévá is kell tenned, igazán át kell élned, elfogadnod, hogy ez a te új éned. Szánd erre a májust, hogy jobban megismerd az új önmagad, légy magabiztosabb és hallasd a hangod, ha kell! 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek