VÉGE

Mi mehetett tönkre ennyire? Hatalmas volt a szerelem Schobert Lara és focista párja között

Doris

Létrehozva: 2024.05.13.

Rubint Réka és Schobert Norbi lánya mindenkit meglepett, amikor kijelentette: egyedülálló. Senki sem érti, mi történhetett Schobert Lara kapcsolatával!

Derült égből villámcsapásként jött a hír, hogy Schobert Lara szakított a nála 10 évvel idősebb, focista kedvesével. A szakítás tényére mindössze egy Instagram kérdezz-felelekből derült fény, Lara ott ismerte el, hogy immár a szinglik táborát erősíti.

Schobert Lara
Schobert Lara szakítása mindenkit meglepett (Fotó: hot! magazin)

A 20 éves lányt ugyanis az egyik követője arról kérdezte, jelenleg egyedülálló-e...

Igen, de erről nem nyilatkozom többet

– válaszolta, s azt is bevallotta, hogy már vissza is költözött a szüleihez.

− Egyelőre itthon élek, igen − fogalmazott Lara, aki kicsivel később a lelki állapotáról is őszintén mesélt.

− Nehéz erre most választ adni, mert elég nehéz napokat éltem meg... de tudom, hogy ez az én évem lesz, és hiszek abban, hogy minden azért történik, hogy tanuljunk belőle és hogy erősebbek legyünk! Rengeteg munka van, feladat, kihívás, úgyhogy erősnek kell maradni és menni előre! Nincs megállás - jelentette ki optimistán.

A szerelemnek múlnia kell? Mi romolhatott el Schobert Lara kapcsolatában?

Mivel Lara továbbra sem nyilatkozik a magánéletéről, egyelőre marad a találgatás. A kommentelők próbálják megfejteni, mi vezethetett a Schobert-lány szakításához, amikor a románc úgy indult akár egy tündérmese.

Lara számára a 2023-as év álomszerűen indult. Fél év után összeköltözött focista párjával, kapott egy régóta vágyott kutyát, és még az édesanyja nyomdokaiba is léphetett, amikor új lakhelyén tartott fitneszedzést új klienseinek. A fiatal szépség ugyanis a párja edzései miatt oda költözött a fiúhoz Kazincbarcikára, és itt új életet kellett kezdenie, távol a fővárostól és a családjától. Azonban úgy tűnt, hogy a felnőtt nővé cseperedő Lara jól megállja a helyét, ugyanis edzőként maga is munkába kezdett a városban, és mellette pedig közösen nevelgették partnerével a törpeuszkárjukat, Mézit.

− Nagyon durva volt, mikor összejöttem a párommal, és mondta, hogy Kazincbarcikán focizik, hogy oda kellene menni. Én meg néztem: anya, visszamegyek a gyökerekhez

– utalt Lara Rubint Rékára, aki onnan származik.

Lara a Mokka vendégeként korábban azt is elárulta, hogyan áll a házimunkához. Idillien hangzott, amit mondott.

− A párom mindenben segít: ha éppen nincs kedvem vagy fáradt vagyok elmosogatni, ő nem könyörög azért, hogy csináljam meg, hanem ugyanúgy megcsinálja. De természetesen igyekszem minden házimunkát én csinálni, mert én úgy gondolom, ez egy nőnek a feladata

- jelentette ki határozottan.

A rajongók nem értik, mi történhetett a szerelmesek között, hiszen nemrég még úgy tűnt, minden a legnagyobb rendben van. Vajon egy harmadik fél miatt szakítottak, vagy egész egyszerűen máshogy képzelték el a jövőt? Talán egy nap kiderül a teljes igazság.

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek