SZERELEM

Joshi Bharat a szerelemről: „Ez nem egy garanciális vásárlás”

Buster

Létrehozva: 2024.05.14.

Az indiai származású tévés-sorselemző, válása és későbbi szakítása után sem adta fel a reményt arra, hogy újra rátaláljon a szerelem. Joshi Bharat három hónapja él boldog párkapcsolatban és már tervezgeti, hogy hamarosan a színésznővel együtt látogatja meg sok ezer kilométerre élő rokonait.

Talán a csillagokban volt megírva, talán tényleg a sors rendelte így, de a nehéz időszak után Joshi Bharatra rátalált a szerelem. Szíve választottja Kiss Virág színésznő, akivel az első randevújukon szerettek egymásba és azóta elválaszthatatlanok. A népszerű tévés most a Borsnak mesélt érzéseiről.

Joshi Bharat
Joshi Bharatra 68 évesen talált rá a szerelem (Fotó: Szabolcs László)

Vajon vár még rám boldogság?”

Az a tapasztalatom, hogy az emberek egy bizonyos kor fölött elengedik a boldogság lehetőségét és ez baj, hiszen sosem lehet tudni, mikor sodor össze a sors két összepasszoló embert.

 Én hatvannyolc éves vagyok, de egyetlen pillanatig sem viaskodtam az érzéseim ellen, miután megismertem Virágot. 

Mindig úgy éltem ez életemet, hogy nem törekedtem a biztonságra és ezalatt azt értem, hogy nem mondtam nemet egy szerelemre, csak mert arra gondoltam, hogy biztosan fáj majd, ha véget érkezdte lapunknak Joshi Bharat, majd így folytatta: – Az utolsó kapcsolatom óta eltelt lassan két év és bennem mindig ott bujkált a kíváncsiság. Vajon mit tartogat még számomra az élet? Vajon vár még rám a boldogság? A válasz pedig három hónapja megérkezett – utalt színésznő kedvesére a tévés, aki sokat, sőt rengeteget dolgozott önmagán a mögötte álló időszakban ahhoz, hogy nyitott és befogadó legyen egy új kapcsolatra.


Nem szabad akadályként tekinteni a múltra”

Két évet szántam arra, hogy rendet tegyek önmagamban és többször hittem azt, hogy ez a munka elvégeztetett, de tévedtem. Rájöttem, hogy voltak még bennem olyan lelki gátak, amik nem engedték, hogy őszinte érzésekkel közeledhessek más felé. Fontos, hogy az ember módszeresen lebontsa ezeket a blokkokat, hiszen csak akkor képes meghallani egy másik lélek hangját. A múltból hozott tapasztalatokra nem szabad akadályként tekinteni. Én abban hiszek, hogy minden, ami velem történt, az Isten ajándéka és így is tekintek az életemre fogalmazott Joshi Bharat, aki már tervez egy közös utazást a kedvesével, amire szeretné, ha a lányai is elkísérnék őket.

Joshi Bharat
Joshi Bharat a közösségi oldalon is "világba kiabálta" boldogságát (Fotó: Facebook)

A tervek szerint hamarosan Indiába utaznak a szerelmesek 

Tizenkét éve nem jártam már Indiában és ez bizony nagyon hosszú idő. Lassan szeretnék hazatérni, hiszen ott él a bátyám és az unokatestvéreim is, akikkel bár tartom a kapcsolatot, de személyesen borzasztó régen nem láttuk egymást. 

Ez a tervezett út pedig jó alkalmat kínál arra, hogy Virágnak is megmutassam, honnan indult asz életem, és szeretném őt megismertetni India és az indiai kultúra szépségeivel.

Azt remélem, hogy erre az utazásra a lányaim is velünk tartanak majdmondta a műsorvezető.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek