Randi

A Házasság első látásra sztárja üzent Jákob Zoltánnak

Buster

Létrehozva: 2024.05.13.

Módosítva: 2024.05.13.

Bár Dávid Petrának nem jött össze a sikersztori, hiszen elvált Andristól, nem adta fel a reményt, hogy megtalálja az igazit. Már azt is tudja, kivel próbálná meg szívesen. Választottja nem más, mint a magyar milliárdos, Jákob Zoltán.

Talán Petra és Jákob Zoltán is jobban jártak volna, ha a fiatal személyi edző eleve A Nagy Ő legutóbbi évadába és nem a Házasság első látásra című műsorba jelentkezik. Hiszen sem neki, sem a milliárdos üzletembernek nem úgy alakult a párkeresés, ahogyan azt eltervezték. No, de semmi sincs veszve, hiszen Petra az Egy este Lillánál! néven futó TikTok liveshow-ban feldobta Zoltánnak a magas labdát. Persze kellett hozzá a házigazda kérdése, ami éppen arra irányult, hogy tetszik-e neki Zoltán.

Dávid Petra
Dávid Petra szívesen megismerné Jákob Zoltánt (Fotó: Bors)

Meglepően emberi volt”

Kíváncsi vagyok, hogy neked melyik celebpasi jön be. Csak azt ne mond, hogy a Jákob Zoli, mert már… – kezdte Lilla, mire Petra azonnal reagált is. – Most, hogy mondod… Ő annyira normális volt a lányokkal. Nem nagyon szoktam valóságshow-t nézni, de A nagy Ő-t néztem, mert kíváncsi voltam. És annyira, meglepően emberi volt. 

Arról nem beszélve, hogy ugyanolyan fajta kutyánk van, szóval eleve nem lehet rossz ember

kezdte nevetve Petra, majd elárulta, ő már tett is egy tétova lépést az üzletember irányába nem is olyan régen.

Jákob Zoltán
Talán Petráé lesz a következő rózsa... (Fotó: TV2)

Kutyaséta lehet az első randi

– Akkor te azt nem is láttad, hogy egy héttel ezelőtt kiírtam az Instámra, hogy elhívnám a Jákob Zolit kutyát sétáltatni… Kicsit most zavarban is érzem magam, mert azt hittem, ezért kérdezed. Itt teszem hozzá, hogy nem jelentkeztem volna A Nagy Ő-be, mert nekem az egy férfiért való küzdés teljesen testidegen. Nem tudok taktikázni, én ennél sokkal ösztönösebb vagyok. Ha nekem valaki elkezd udvarolni és kölcsönös a szimpátia, akkor én az a mindent beleadó vagyok – adott mindjárt egy kis iránymutatást Jákob Zoltánnak a Házasság első látásra sztárja, mire az Egy este Lillánál háziasszonya rátért az üzletember számára talán legfontosabb kérdésre, így megtudhattuk, hogy Petrának milyen a viszonya a pénzhez, pláne ha sok van belőle.

Fontos a pénz...

Nem tudom azt mondani, hogy a pénz nem fontos, hiszen akkor képmutató lennék. Nyilván az ember azért dolgozik, hogy pénzt keressen és abból szép dolgokat és élményeket vegyen és persze meg tudjon élni. Egy kapcsolatban is fontos az, hogy egy olyan férfi mellett legyen az ember lánya, aki képes neki megadni a biztonságot. És itt nem csak az érzelmi, de az anyagi oldalra is gondolok. 

Hogy ezért engem most anyagiasnak gondol-e bárki, vagy nem gondol annak, azt mindenki döntse el magában. 

Minden esetre, szerintem jobb jó anyagi körülmények között élni, mint nem... – mondta ki őszintén a Dávid Petra, aki abszolút el tudja képzelni, hogy esélyt adnak egymásnak Jákob Zoltánnal, ha más nem, egy baráti kapcsolat kialakulására. Minden esetre, most Zoli térfelén pattog a labda… Ha összejön, Lilla biztosan tudni fog róla, sőt, talán az első randi helyszínét is biztosítja majd.

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek