tündércukiság

"Álom család" - képeken a gyönyörű kis Amara első születésnapja

Létrehozva: 2024.05.13.

Így ünnepelt Kulcsár Edina és G.w.M családja.

Kulcsár Edina az ország egyik legismertebb nője, éppen ezért sok támadásnak van kitéve. A hazai celebvilág valaha volt egyik legnagyobb híre például az volt, amikor bejelentette Edina, hogy elválik férjétől, Csutitól. A botrány csak tovább dagadt, amikor néhány nappal később közös képet tett ki G.w.M-mel, és bejelentette, hogy immáron vele alkot egy párt, mert ő számára a mindent elsöprő szerelem. Innentől kezdve felgyorsultak az események, nagyon hamar ugyanis kiderült, hogy kisbabát várnak. Amarácska most ünnepelte az első születésnapját. 

Kulcsár Edina és G.w.M megünnepelte Amara szülinapját 

Kulcsár Edina és G.w.M kapcsolata gyors tempóban halad. Úgy érezzük, hogy szinte csak tegnap jelentette be Edina a válást, de már ismét férjnél van. Tavaly ilyenkor mindenki Amara-lázban égett. Az egész ország várta ugyanis, hogy megszülessen Edina kisbabája, és amikor ez megtörtént, mindenki arra volt kíváncsi, milyen lett a kicsi. Kereken egy év telt el, hogy a baba világra jött, de pár hónapon belül jön az újabb kistestvér. Amara születése után nem sokkal ugyanis Edina ismét teherbe esett, így most a kis trónörököst várják.

A család hercegnője azonban egyértelműen Amara. Központi szerepet tölt be a családban, ő áll a figyelem középpontjában. Nem is meglepő tehát, hogy hatalmas születésnapi bulit tartottak neki. A Bors is megírta, hogy nagyon örül a család a kislány születésnapjának, most azonban fotók is érkeztek. Kulcsár Edina ugyanis egy érzelmes posztba töltött fel egy galériát, ahol látható, ahogyan a gyönyörű kislány a tortájának örül. 

A galériát IDE kattintva lehet megtekinteni. 

Emellett Kulcsár Edina egy videót is megosztott, amelyen éppen azt tanítja a kis hercegnőjének, hogy miképpen kell dívaként viselkedni.

A szupermenő videót IDE kattintva lehet megnézni. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek