lehetőség

Váradi Jani élete kezd egyenesbe jönni

Magyar Adrián

Létrehozva: 2024.02.08.

Egy ország zárta szívébe a Sztárban sztár leszek! versenyzőjét. Váradi Jani karrierjét a koronavírus törte ketté az indulása pillanatában, ami megpecsételte a sorsát, egyetlen kiútnak pedig a győzelmet látta.

Szomorúsággal távozott a TV2 Sztárban sztár leszek műsorából Váradi Jani, aki a győzelemért járó pénzt a családja megsegítésére fordította volna, hiszen a műsor ideje alatt fizetetlen szabadságát töltötte munkahelyén, hogy a tehetségkutatóra szánhassa minden idejét. Ha a húsz millió forintos nyereményt nem is szerezte meg, de a műsor alatt szerzett kapcsolatokat mindenképpen tudta hasznosítani ahhoz, hogy az álma valóra váljon.

Váradi Jani
Váradi Jani és felesége mindent megtesznek kisfiúkért. (Fotó: Markovics Gábor / hot! magazin)

– A műsor után kicsit megtörtem, mert az lebegett előttem, hogyan tudok segíteni a páromnak és kisfiamnak anyagilag. 

Eltelt egy hét, én pedig visszamentem dolgozni, oda, ahol a műsor előtt foglalkoztattak.

 A szomorúsággal együtt motivált is voltam, hiszen gőzerővel kezdtünk dolgozni az albumon. Megkeresett egy menedzser is, így mondhatjuk, hogy a kezdenek jóra fordulni a dolgok az életemben. A koronavírus idején nagyon kilátástalannak éreztem mindent, de mára már motivált vagyok – mesélte Jani.

Váradi Jani sorra kapja a lehetőségeket, amivel kitörhet jelenlegi helyzetéből

Jani számára a családja a legfontosabb, emiatt szeretné megteremteni a számukra legkomfortosabb körülményeket, ami jelenlegi munkájával nehezen hajtható végre.

Váradi Jani
Váradi Jani mindent megtesz családjáért. (Fotó: Markovics Gábor)

– A párom van itthon a kisfiunkkal, így én vagyok a kereső a családban, emiatt is fontos, hogy mindent megadjak nekik, ami egy boldog élethez szükséges. 

Mindig ők lesznek az elsők az életemben.

 Jelenleg az album munkálatai sok időmet elveszik, de igyekszem mindig minőségi időt szánni a családomra, hiszek nekem ők a mindeneim – áradozott az énekes.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek