Köllő Babett minél előbb babát akar

A luxusfeleség három éve vesztette el ikreit, azóta gondolni sem mert a várandósságra. A dzsungel azonban új érzéseket hívott elő Köllő Babettből.

A luxusfeleség három éve vesztette el ikreit, azóta gondolni sem mert a várandósságra. A dzsungel azonban új érzéseket hívott elő Köllő Babettből.

Élete legfájdalmasabb emlékeit osztotta meg Köllő Babett. A 39 éves luxusfeleség elmesélte, hogy Milla kislánya mellett egy kistestvér növekedett a pocakjában, aki a terhesség első harmadában felszívódott, majd pár évre rá ismét ikreket várt, ám ők sem születhettek meg. A legtöbb nő, ahogy az utóbbi időkig a színésznő is, élete végéig képtelen feldolgozni ekkora tragédiát. A színésznő azonban az RTL Klub, Celeb vagyok, ments ki innen! című műsorában, a dzsungelben töltött nehéz napok alatt rájött: szeretné, ha mégis bővülne a család.

Babett januárban orvosi segítséget kér © Végh István

– Hárman vagyunk testvérek, az ikerbátyám és az öcsém, két gyereket én is mindenképp szerettem volna annak idején. Aztán egészen máshogy alakultak a dolgok. Milla esetében már az első vizsgálatkor kiderült, hogy kisebb az egyik zsák, az a baba fel fog szívódni. A második terhességemnél minden jól indult, de a két méhlepény összenőtt, elvetéltem. Még a genetikai vizsgálatok is rendben voltak, nem a mi hibánk volt – mesélte lapunknak Babett, aki vetélése után belenyugodott, hogy talán nekik a sors ezt a jövőt szánta. A vetélés rémképét mélyen eltemette magában, maximálisan elzárkózott egy újbóli próbálkozás gondolatától is. Azzal nyugtatta magát: ők így boldogok hárman, teljes a család, miért is bolygatná ezt meg?

Aztán a dzsungelben, egészen szokatlan körülmények között valami nagyon megváltozott.

Sok szeretetnek van hely a lelkében © Zsolnai Péter

– Hiába áztunk el naponta kétszer is, éheztünk és fáztunk, arra jöttem rá, semmi, de semmi nem hiányzott még így sem a luxuséletemből, csak a kislányom és a férjem. És aztán arra, hogy ha ennyi rengeteg szeretet van a lelkemben, bőven jutna belőle még egy babának. A legszebb nekem az volt ebben a játékban, hogy általa egyáltalán eljuthattam oda, hogy ma már merek arra gondolni, hogy szeretnék újra teherbe esni. Felkészültem egy kisbabára – mondta a színésznő, aki hamarosan betölti a negyvenet, de úgy érzi, még nem késő az újbóli gyerekvállalás.

– Lassan valóban kifuthatok az időből, ezért, ha megérett ez a gondolat, jó lenne minél előbb valóra váltani. Most egészen biztos, hogy a korom és a korábbi tapasztalatok miatt is az orvosnál fogom kezdeni a családtervezést. Januárban elmegyek egy teljes kivizsgálásra, de persze az is könnyen lehet, hogy ezúttal ő mondja azt nekünk, hogy már ne próbálkozzunk. Ezt is el kell fogadnom – mondta.