Jociék a harmadik babájukra készülnek

Úgy tűnik, megtört a jég, Anita, Pápai Joci felesége hosszú évek kérlelése után nyitott egy harmadik babára. Az énekes régi vágya válhat valóra.
Úgy tűnik, megtört a jég, Anita, Pápai Joci felesége hosszú évek kérlelése után nyitott egy harmadik babára. Az énekes régi vágya válhat valóra.

Hamarosan bővülhet Pápai Joci famíliája, ugyanis a példás családi életet élő énekes felesége, Anita váratlan kijelentést tett a közelmúltban.

– Eddig nagyon ragaszkodtam hozzá, hogy nem szeretnék harmadik gyereket, de így, hogy a kicsi fiunk most már iskolába megy… ­Én kifejezetten anyatípus vagyok, úgyhogy már kezdek játszadozni az újabb gyerekvállalás gondolatával – mesélte el Anita a Családvarázs kamerája előtt.

A Bors megkereste a témában Pápai Jocit, aki mindig is nagycsaládpárti volt.

– Talán egy fokkal nyitottabb a kérdésre az én drágám, de ez még nem száz százalék. Mindig is népes családot szerettem volna, magam is nagy családban és nagy szeretetben nőttem fel, remélem, megadatik. Egyelőre korai lenne elkiabálni, hogy belevágunk a harmadik gyerek projektbe, de persze semmi sincs kizárva – mesélte Joci.

Az Origo című, népszerű dal előadója hosszú-hosszú évekig küzdött a szakmai elismerésért, miközben feleségével tizenöt éve elválaszthatatlanok. Ami igazán megdöbbentő, hogy gyermekként szegény, de szerető közegben felcseperedett Joci felnőttként korántsem a pénztelenséget viselte a legnehezebben.

– Én sokkal rosszabbul viseltem a szakmai sikertelenségeimet, mint azt, hogy a családomnak esetleg kevesebb pénzt tudok hazavinni. Csak a zenéhez értettem, otthon írtam a dalaimat és kerestem a lehetőségeimet, pedig sokszor egy árva fellépésem sem volt. Amikor szegényebbek voltunk, akkor sem hagytam, hogy a gyerekek bármiben is hiányt szenvedjenek. Ha Hannának egy cipőre vagy játékra volt szüksége, az utolsó fillérünket is ráköltöttük – mondta.

Az énekes ideálja a nagy család, felesége azonban még nem határozta el magát a harmadik gyerek vállalására © Vadnai Szabolcs

@borsonline

Elindult a Bors #dellatanc kihívása 💃 Töltsd fel a saját #dellatanc videódat a borsonline.hu-ra és nyerj Samsung fülhallgatót! #bors #reklam #nekedbe

♬ eredeti hang - Bors