Úristen! Kilépett az egyházból a szexi lelkésznő, hogy pucér képeivel milliókat keressen - 18+ fotók

Szexre és orgazmusra vágyott a lelkésznő, ezért kilépett az egyházból. Most abból keres milliókat, hogy meztelen fotóit árulja az interneten, és mint mondja: szerinte erre a munkára született!

A most 36 éves Nikole Mitchell vallásos csalában nőtt fel az amerikai Ohio-ban, és amikor egyetemre jelentkezett, még vallásosabb nézeteket kezdett vallani.

Leálltam a fiúkkal, és egyedül Istennel randevúztam. Amikor együtt aludtam egy sráccal még a középiskolában, borzalmas volt, a tinédzser szex, amikor azt se tudjátok, mit csináltok... ezért úgy döntöttem, leállok ezzel az egyetem alatt– idézi a nőt a DailyStar.

Bevallása szerint 2001 és 2007 között még csak nem csókolozott senkivel, és minden ajánlatot elutasított, mondván „Isten az ő barátja”.

Miután elvégezte az egyetemet, belépett egy papnevelő intézetbe. 2009-ben már nyitottabb volt a férfiak felé, megismerte későbbi férfjét, szült három gyermeket, de később elvált. Nikole közben csatlakozott a helyi evangélikus egyházhoz, és lekésznek állt. Később azonban rájött: szexre és orgazmusra vágyik.

2017-ben azonban otthagyta a egyházat és soha nem fordult vissza.

A gyönyörű nőt ezután megkereste egy fotós, nem vállalna-e fotózást az egyik könyvébe, amire azonnal rábólintott. Ezután látta meg a lehetőséget, hogy pucér képeivel pénzt is tud keresni, és felregisztrált a felnőtteknek létrehozott OnlyFans nevű oldalra, ahol a férfiak fizetnek neki az erotikus tartalomért. Nem is keveset, havonta 100 ezer dollárt (31 millió Ft) keres, és imádja az új munkáját.

Őszintén, azt gondolom, arra születtem, hogy ledobjam a ruháimat… Imádom ezt csinálni– mondta.