Pár hetes baba sült halálra az autóban, miközben édesanyja órákig maszturbált a házban

Alig pár hetet élt az a gyermek, akit a tikkasztó hőségben az autóban hagyott édesanyja, amíg ő nyugodtan maszturbált bent a hűvös házban. Az apró kislány órákig volt bezárva a felforrósodott utastérbe, amikor rátaláltak, már halott volt.

© Bay megyei seriff iroda

Az alig két hónapos McKinley Garner a panamai otthonuk előtt sült halálra, miután anyja órákig a kocsiban hagyta. A DailyStar a bírósági dokumentumokra hivazkozva azt írja, a 30 éves Megan Dauphin állítólag lebukott, amikor egy meg nem nevezett szemtanú maszturbáláson kapta a házban.

© Bay megyei seriff iroda

Amikor az illető kérdőre vonta, hogy hol van a kislánya, amíg ő kielégíti magát, a nő felugrott az ágyból és kétségbeesetten kiáltott fel:

Úristen!

Megan ezután kirohant az autóhoz, de már eszméletlenül találta kislányát. Életét már nem tudták megmenteni. A Bay megyei seriff iroda emberei ezt követően házkutatást tartottak, és nagy mennyiségű drogot találtak a nő otthonában. A felelőtlen édesanyát ezután vérvizsgálatnak vetették alá, amely kimutatta a kábítószert a szervezetében.

Ez is érdekelheti!

„Megbocsátok, a gyűlölet nem hozza vissza a gyerekem” – Rita nem haragszik a fiúra, aki 15 éves lánya halálát okozta

Nagypapája és apja együtt erőszakolhatták halálra a 3 éves kislányt – az orvosokat sokkolta a boncolási eredmény

Cukornak hitte apja kokainját a 3 éves lány, belehalt a rohamba – a szülők a gyász helyett egymást okolják

A nőt egyébként nem nagyon viselhette meg gyermeke elvesztése, egy nevét elhallgató barát ugyanis azt nyilatkozta, Megan végigbulizta a kislánya halála utáni hétvégét.

Mézeskalács alapreceptet keresel? Próbáld ki a kedvencünket!

@borsonline

Elindult a Bors #dellatanc kihívása 💃 Töltsd fel a saját #dellatanc videódat a borsonline.hu-ra és nyerj Samsung fülhallgatót! #bors #reklam #nekedbe

♬ eredeti hang - Bors