Hová tart a világ? Egyéves babát lőtt le a 12 éves bandatag

Most ítélték el a kiskorú gengszterrappert.
Most ítélték el a kiskorú gengszterrappert.

Hiába sírt és könyörgött enyhe ítéletért a vádlott, nem igazán tudták a könnyek meghatni azt a texasi bírót, aki hét év, fiatalkorúak nevelő intézetében letöltendő szabadságvesztésre ítélte Lil Rodneyy-t. A kiskorú rapper és Crip-bandatag egy egyéves gyermekre lőtt rá. A baba szerencsére életben maradt.

Lil Rodneyy-nak – akit többek közt 30 Shotz, azaz 30 lövés néven is ismertek – egy korábbi balhé miatt hatósági nyomkövetőt kellett viselnie, ezt azonban levágta, hogy elmehessen egy barátja temetésére. Ezt követően lőtt rá a kisgyermekre.

Nem volt túl elnéző a bíró a gengszterpalántával © YouTube

A barátot ugyanakkor nem tudta megnevezni, csak a becenevét ismerte, emellett a bíró azt sem nézte jó szemmel, hogy a kissrác minden egyes alkalommal a könnyeivel próbálta meggyőzni a hatóságokat, hogy megjavul.

– Minden egyes alkalommal, amikor itt látunk, sírsz. Ugye tudod? Minden egyes alkalommal könyörögsz egy újabb esélyért. Esküszöl az Istenre, édesanyád nevére, hogy nem fogod levágni a nyomkövetőt, nem szöksz el – idézte fel Kim bíró a korábbi tárgyalásokat, majd végül döntést hozott: a kiskorú bandatag 19 éves koráig nem szabadulhat.

(Via)

Lazac, töltött káposzta, pulykasült? Segítünk, hogy mi kerüljön karácsonykor az asztalra

@borsonline

Elindult a Bors #dellatanc kihívása 💃 Töltsd fel a saját #dellatanc videódat a borsonline.hu-ra és nyerj Samsung fülhallgatót! #bors #reklam #nekedbe

♬ eredeti hang - Bors