Elaludt a repülőn, majd arra kelt, hogy egy lelkész vizel a testére

Csak egy kellemes Las Vegas-i útról indult volna haza egy fiatal nő, mikor a gépen elnyomta az álom. Mikor kinyitotta a szemét, el sem hitte, amit lát, ugyanis egy lelkész állt fölötte, a férfi pedig éppen őt pisilte le.

Csak egy kellemes Las Vegas-i útról indult volna haza egy fiatal nő, mikor a gépen elnyomta az álom. Mikor kinyitotta a szemét, el sem hitte, amit lát, ugyanis egy lelkész állt fölötte, a férfi pedig éppen őt pisilte le.

A fiatal Alicia Beverly az éjszakai járattal indult haza családjával együtt Las Vegasból Detroitba, amikor a gépen szinte mindenkit, így őt is azonnal elnyomta az álom, írta a Fox2, akiknek Alicia elmondta, hogy húga mellett, a gép hátsó részében összegömbölyödve aludt, amikor a kellemes alvásból egy furcsa, nedves, meleg érzet ébresztette fel. Hirtelen azt sem tudta, mi történik, azonban, amit meglátott, attól azonnal kiszaladt a szeméből az álom: egy férfi állt felette, lehúzott cipzárral.

Ez is érdekelheti!

Meghalt koronavírusban a lelkész, aki kézrátéttel „gyógyította” a fertőzötteket

A legszebb popsijú nő lelkész apja nem tudja, hogy lánya testével keresi a milliókat – fotók

Megfertőződött a lelkész, akinek az egyháza lett Dél-Korea új koronavírus-gócpontja

„Soha nem voltam ilyen boldog” – otthagyta egyházát a lelkész, hogy biszexuális sztriptíztáncosként és örömlányként csináljon karriert

Felugrottam, és láttam, hogy kint van a micsodája, mire úgy elkezdtem sikítozni, hogy mindenki felkelt.

Akkor már jobban megnéztem magamnak, és láttam, hogy lerázza magát, én meg olyan vagyok, mintha ez az ember lepisilt volna. Mikor megnéztem, tényleg pisitócsa volt az ülésemen

– idézte fel elborzadva a nő.

A sikoltozásra a személyzet is összeszaladt, akik azonnal elvezették onnan a férfit, akiről hamarosan kiderült, hogy egy ismert észak-karolinai lelkész. Tettére nem adott magyarázatot, a procedúra alatt végig csöndben volt:

– Nem mondott semmit, egész idő alatt néma maradt – mondta a levizelt nő.

A férfit ezután őrizetbe vették, de még nem emeltek ellene vádat, ugyanis minden, a levegőben történő bűncselekmény az FBI hatáskörébe tartozik. A lelkipásztor azóta sem árulta el, mi motiválta, nyája sem kommentálta az esetet, azonban az incidens óta Aliciát súlyos szorongások gyötrik.