Drámai videó: Millimétereken múlott a négysávos úton átrohanó kisfiú élete - édesanyja babakocsival és másik gyermekével szaladt mögötte

Döbbenetes felvétel került fel az internetre, amit egy kocsi fedélzeti kamerája rögzített. Ezen az látszik, hogy egy négy sávos úton keresztül futó kisgyermeket kis híján halálra gázol egy autó. A videót a Live Leak nevű oldal tette közzé.

Jól látható, ahogy az út bal oldaláról egy babakocsit toló édesanya felelőtlenül kirohan az útra, a másik gyermeke pedig előtte szalad. A belső sávban csordogáló autós a visszapillantóban vélhetően kiszúrta, hogy a külső sávban nagy sebességgel érkezik egy másik autós, ezért elkezdett dudálni.

Ez is érdekelheti

A legpofátlanabb kamionsofőr: terhes nőt buktatott fel az M2-en, nem állt meg segíteni, majd közölte, hogy nem is hibás

Megrázó fotók érkeztek: tehervonattal ütközött egy busz, rengeteg a halott – 18+

Beugrott a medencébe és soha többé nem kelt fel – férje és négy gyermeke gyászolja a csodaanyát

A nő még időben megállt, de az elől rohanó kisfia nem kapcsolt egyből. Ám neki is óriási szerencséje volt, a külső sávban száguldó autó valóban milliméterekkel suhant el az orra előtt. A gyermek végül élve megúszta az incidenst.

Pogácsától a sós rúdig! A legfinomabb sós vendégvárók az ünnepekre

@borsonline

Elindult a Bors #dellatanc kihívása 💃 Töltsd fel a saját #dellatanc videódat a borsonline.hu-ra és nyerj Samsung fülhallgatót! #bors #reklam #nekedbe

♬ eredeti hang - Bors