Aktuális

Beyoncé a saját húgát szülte meg - bizarr összeesküvés-elméletek a pop világából

Bors

Létrehozva: 2019.10.26.

Bizarr művészet - ezt a címet viseli sorozatunk, melyben világhírű alkotók (legyenek azok írók, festők vagy épp színészek, zenészek, rendezők) megdöbbentő, megbotránkoztató, sokszor sötét titkairól rántjuk le a leplet. Most a legmeredekebb összeesküvés-elméletekből szemezgettünk.

Meredek összeesküvés-elméletek régen is keringtek, ám az internetnek hála az utóbbi évtizedben minden eddiginél nagyobb népszerűségnek örvendenek - annak ellenére, hogy a legtöbbjük bizony akkora hülyeség, hogy az már mérföldekről ordít. Ilyenekből gyűjtöttünk össze párat.

1.A börtönök miatt tették népszerűvé a rapzenét

Egy igen meredek - de magát mégis makacsul tartó - nézet szerint 1991-ben egy titkos találkozón dőlt el, hogy az elkövetkezendő évek legfontosabb zenei irányzata a gengszterrap lesz. A lemezkiadóknak ugyanis - a teória szerint - komoly érdekeltségük volt az amerikai magánbörtönökben, és kitalálták, hogy ha egy bűnözést éltető zenei stílus lesz a meghatározó irányzat, akkor sokkal több fiatal fog a bűn útjára lépni, és ezáltal börtönbe kerülni - azaz hatalmas pénzeket fognak keresni a börtöntulajdonosok.

Mondanunk sem kell, mindennek semmilyen alapja nincsen...

2.Beyoncé nem is volt terhes

A terhes Beyoncé-ról anno készült egy olyan felvétel, amin egészen úgy tűnik, mintha nem is lenne áldott állapotban, csak egy műhas lenne a ruhája alatt, ami egy óvatlan pillanatban begyűrődött, leleplezve az énekesnőt. Ez az egyetlen, pár másodperces videó rögtön szabadjára engedte az elméletet, miszerint a kis Blue Ivy-t béranya hozta világra. (Természetesen az elméletgyártók szerint az énekesnő 2017-ben születetett ikrei sem tőle vannak - annak ellenére, hogy még meztelen fotókat is megosztott második terhességéről.)

3.Beyoncé mégis terhes volt egyszer - a saját húgát szülte meg

Az előzőnél is meredekebb elmélet, miszerint Beyoncé igenis volt már terhes, csak jóval korábban. 1986-ban született Solange Knowles ugyanis nem a húga, hanem a lánya - állítják. Beyoncé kiskamaszként esett teherbe, ám ezt a családja eltussolta, és a születési anyakönyvi kivonatát is meghamisították. Az elmélet szerint a sztár valójában nem 1981-ben, hanem 1974-ben született.

4.Tinisztárnak hazudta magát

Az új-zélandi születésű Lorde még most is csak 22 éves, azonban már magáénak tudhat világszerte 5 millió eladott lemezt, szerepelt a Forbes legbefolyásosabb 30-alattiak listáján, és a Times is a legbefolyásosabb tinik közt emlegette már 2013-2014-ben. Mindössze 17 volt, amikor első nagy slágerével, a Royals-szal berobbant - így nem csoda, hogy sokan furcsállották a koránál jóval érettebb, jóval választékosabban beszélő és jóval nagyobb élettapasztalatról árulkodó lány tehetségét.

Olyannyira, hogy elterjedt az az elmélet, miszerint legalább a harmincas, de sokkal inkább a negyvenes éveiben járhat, csak letagadja a korát. A The Loop például olyan "megdönthetetlen" bizonyítékokat gyűjtött össze, miszerint Lorde szereti a Kraftwerket, színpadi ruhái inkább Liza Minnellit, mintsem Miley Cyrust idézik, valamint nem fél elküldeni a paparazzikat melegebb éghajlatra.

Ilyen komoly érvekkel nehéz vitatkozni.

5.Katy Perry valójában egy meggyilkolt gyermek-szépségkirálynő

JonBenét Ramsey Amerika üdvöskéje volt: kicsiként csöppent a gyermekszépségversenyek világába, és számos alkalommal koronázták meg. A hatéves kislányt 1996 karácsonyán saját otthonából rabolták el. Testét nyolc órával később ugyanannak a háznak a pincéjében fedezték fel. A tettes kilétét a mai napig homály fedi. Noha idén januárban egy elítélt pedofil magára vállalta a gyilkosságot, ám nem tisztázott, hogy valóban ő tette-e volna.

Az összeesküvéselmélet-gyártók szerint azonban az egész gyilkosságot megrendezték csupán, és JonBenét ma is életben van, csak más néven: ő ugyanis a szupersztár Katy Perry. Az elméletgyártók szerint nem csak az énekesnő hasonlít megdöbbentően az egykori gyerekszépségverseny-győztesre (főleg a szemöldökük), de szüleik közt is megdöbbentő a hasonlóság.

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27403_resized.jpg?avcount=1714005611
origo.hu

Felbukkant egy újabb halálos vírus

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27413_resized.jpg?avcount=1714005611
origo.hu

Kiestek a mélyen kivágott felsőből Vajna Tímea hatalmas mellei

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17157027_auto_resized.png
metropol.hu

Közleményt adtak ki a Házasság első látásra című műsorral kapcsolatban

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17159410_auto_resized.jpg
vg.hu

Megkérdezték a magyar fiatalokat, milyen autót vennének – nem erre a válaszra számítottak

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17160470_auto_resized.jpg
ripost.hu

Házasság első látásra: Petra és András újra együtt!

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17160315_auto_resized.jpg
magyarnemzet.hu

Hosszú idő után először ültek tárgyalóasztalhoz az oroszok és ukránok

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27414_resized.jpg?avcount=1714005611
origo.hu

Alig takarja a melltartó az egykori szépségkirálynő mellét

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17150605_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Fényképes bizonyítékot hozott a jövőből egy időutazó

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17156414_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Megváltoztak az érzéseik: fülig szerelmes a Házasság első látásra párja

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17155867_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Megint lecsapott a Nyerő Páros átka, szakított a magyar műsorvezető és menyasszonya

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17158110_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Most kiderült: Ez a 4 csillagjegy a legjobb feleség

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/77QRqHkkmmuF0DtZdXHGjDbLVd1Rdd15Zl1PLKolGu0/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzY4NGFhYTc5ZTZlMjQ5Nzg5NGIzZjUzYTcwYjNlYjE5.jpg
Gyász

„Zsuzsi volt a legkiválóbb tanítványom” – egyetemi évek vártak a bakancslistás lányra

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/y-hkqrD9dfxH2X-iPEDLAF9i6gfpXCOX-pjYpdmstVQ/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2UxMjg3YmU3YzY3OTQ5ZDNiOGRkMThjNmNjNGUxMjI4.jpg
Patkánytámadás

Dráma Ócsán: Ijesztő elváltozást találtak a patkány által megharapott kisbaba szervezetében