Azt hittem, megöltem a nővérem – drámai kórházi fotón próbálják megérinteni egymást a testvérek

Egyetlen hiba is végzetes lehet.
Egyetlen hiba is végzetes lehet.

Megrázó poszt kering az interneten: egy 21 éves lány számol be arról, hogy vezetett a felelőtlensége majdnem a nővére, valamint két barátjuk halálához, és hogyan töltött el végül több hónapot a rácsok mögött.

Mint magyarázza: teljesen jogosan.

Az ausztráliai Crains városában élő Caitlin Peacock a napokban hosszú Facebook-posztban osztotta meg ismerőseivel, valamint a netezőkkel, miként került egy évvel ezelőtt börtönbe, és miként riad fel még mindig annak a mindent megváltoztató napnak a rémképeire.

Caitlin 2018. november 6-án a nővérével valamint két barátjukkal együtt autózott. Felelőtlenül vezetett, jóval a megengedett sebesség felett, át-átvágva az úttúlfelére. Száguldozása balesettel zárult. Amikor magához tért, hívta a mentőket, közben végig attól rettegett: mi lehet az utasaival...

Az autóban négyen utaztak © Facebook

– Én nem tudtam megmozdulni, a nővérem pedig eszmélet volt, jó ideje a kocsiba szorulva. Azt hittem, megöltem őt – idézte fel az első pillanatokat, miután magához tért.

– A nővérem és én egymás mellett feküdtünk a kórházban. Csak arra vágytam, hogy mindenki jól legyen – folytatta, történetéhez pedig meg is osztott pár felvételt, többek közt egy igen megrázó fotót arról a pillanatról, ahogy egymás felé nyújtóznak a testvérével.

Caitlin még a kórházban is testvére, Natalie miatt aggódott. A baleset utáni pillanatban azt hitte: felelőtlenségével megölte őt © Facebook

Caitlin Peacock se alkoholt, se kábítószert nem fogyasztott, a bíróság 2019 októberében ennek ellenére börtönbüntetésre ítélte. 3 hónapot kellett eltöltenie a rácsok mögött, emellett két év felfüggesztett vár rá, valamint egy évre eltiltották a vezetésről. 2020 januárjában szabadult, és noha elsőre talán szigorúnak tűnhet az ítélet, a fiatal nő szerint megérdemelte. Ostoba, hatalmas hibát követett el, ami tragédiával is végződhetett volna, és ez a mai napig kísérti.

We were born to be real, not to be perfect 🍀🌺🌼

Közzétette: Caitlin Peacock – 2020. február 28., péntek

– Az első héten minden nap volt rémálmom. Aztán néhány naponta. Még most is előjön egyszer-egyszer. Nem tudom leírni azt a fájdalmat és szenvedést, amin a barátaim átmentek miattam, és ezt mindig sajnálni fogom.

A balesetben egyébként szerencsére senki sem szenvedett maradandó sérülést, ugyanakkor a posztot olvasva és a fotókat látva pontosan érezzük: mindez csupán a szerencsén múlott.

Ez is érdekelheti!

Brutális fotók a halál kapujából – huszonkilencszer volt elvonón, most másokat szembesít a drog pusztításával

Kegyetlen: választania kell a haldokló asszonynak, melyik lánya legyen mellette utoljára

@borsonline

Elindult a Bors #dellatanc kihívása 💃 Töltsd fel a saját #dellatanc videódat a borsonline.hu-ra és nyerj Samsung fülhallgatót! #bors #reklam #nekedbe

♬ eredeti hang - Bors