Baleset

„Egyikünk sem hozhatja vissza ezt a drága gyermeket" - 1 éves kislányt gázoltak el a templom előtt

L.A.

Létrehozva: 2024.05.18.

A családtagok megszólalt a tragédia után.

A templom parkolójában egy Land Roverrel történt horrorbalesetben meghalt egy gyönyörű kislány, akinek családja összeomlott.

gyertya, gyász, tragédia, halál
Fotó: Unsplash.com (illusztráció)

Az 1 éves Ivy Mae Rosst szerdán este ütötték el a Plymouth Brothren templom parkolójában Balmedie-ben. A skóciai rendőrség közleményében osztotta meg a szülők, Holly és Glenn üzenetét a tragédia kapcsán. Elmondták, hogy teljesen lesújtotta őket a tragikus baleset, de megköszönték a helyi közösség támogatását.

Gyönyörű lányunk, Ivy Mae egy tragikus baleset következtében halt meg, miután gyülekezeti összejövetelünket tartottuk Balmedie-ben

– fogalmaztak.

Teljesen le vagyunk döbbenve, összetörtünk. Azt kérjük, hogy tartsák tiszteletben a magánéletünket ebben a kihívásokkal teli időszakban. Nagyra értékeljük a helyi közösségtől kapott összes imát, együttérző üzenetet és támogatást.

Ivy Mae dédnagybátyja, Iain McKenzie hozzátette:

Gyönyörű lány. Kedves család és jó szülők. Havonta legalább egyszer meglátogattuk őket. Ez szörnyű... Túlságosan összetört és döbbent vagyok ahhoz, hogy sírjak. Egyikünk sem hozhatja vissza ezt a drága gyermeket.

A rendőrség nyomoz az ügyben - írja az Independent.

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek