Aktuális

Sokkot kapott az építőmunkás, miután meglátta, kinek dolgozik valójában

Bors

2021. december 6. hétfő 11:00

Elképesztően kínos percek zajlottak le munka közben.

Meglepő történet került elő az angol királyi család életéből. A Channel 5 tévécsatorna egy, a palota titkaival foglalkozó könyvről szóló dokumentumfilmet mutatott be, amelyben II. Erzsébet lakberendezője egy meglehetősen kínos pillanatot idézett fel a múltból.

Az egyik építőmunkásunk épp egy íróasztalt bontott szét, miközben olyan elfoglalt volt, hogy nem vette észre, ki az a kedves hölgy, aki megkérdezi tőle, hogy kér-e egy csésze teát. A férfi kedvesen elfogadta az ajánlatot, ám konkrét utasításban kikötötte, hogy bögrében, két cukorral kéri. Az építőmunkás hozzátette:

de ne abban a hülye kis porcelán csészében hozza, amiben a múltkor kaptam!

A tea végül megérkezett, épp úgy, ahogyan a férfi kérte, ám ekkor jött rá a kellemetlen valóságra: nem elég, hogy maga Erzsébet szolgálta ki, még különleges kéréseinek is eleget tett – emlékezett vissza a lakberendező.

A királyi szakértők szerint II. Erzsébet egyáltalán nem sértődékeny típus, főleg, ha arról van szó, hogy felismerik, vagy sem. Mint mondják, a királynő szereti magát álcázni, nem várja el a személyével szembeni felhajtást.

További cikkek

Gyilkosság

Hat családtagjával végzett a vérfertőző lelkész

Tragédia

„Olyan hívást kaptam, amit egyetlen szülő sem akar” – zokogta az apuka, aki elvesztette a gyermekét

Ez is érdekelhet