Aktuális

Két napig küzdött az életéért az angyalarcú 2 éves kislány, nem tudták megmenteni

Bors

2021. november 30. kedd 21:30

Az édesanya egész világa összeomlott, amikor arra tért haza, hogy imádott kislánya már nem él. A barátját bízta meg két gyermekének a felügyeletével, de bár ne tette volna.

Életfogytiglani börtönbüntetést kapott az a szörnyeteg, aki meggyilkolta élettársa kétéves kislányát, miután halálra rugdosta és megtaposta.

Grace Thorpet az etetőszékében támadta meg az édesanyja pasija, amikor egyedül vigyázott rá a clevelandi otthonukban. A kislány állkapcsa és a lába eltört, agyvérzést kapott, valamint zúzódásokat szenvedett az arcán és a testén. 

A 27 éves Adam Jackson spontán erőszakot követett el a kisgyermek ellen, aki egyébként apunak szólította. A gonosztevő ezután magára hagyta a súlyosan sérült Grace-t, mielőtt végül kihívta a mentőket.

A kislányt kórházba szállították, de már nem tudták megmenteni, és két nappal később belehalt sérüléseibe. A halála után végzett vizsgálatok kimutatták, hogy a kisgyermek rendszeresen érintkezett kokainnal és cannabisszal is.

- Az életem azóta a nap óta, amikor Grace-t elvesztettem, nem ugyanaz, és soha többé nem is lesz az. A nővére már nem ugyanaz a gyermek, aki volt, mielőtt ez történt. Imádta Grace-t és mindent megtett érte, a legcsodálatosabb kötelék és szeretet volt közöttük. Grace emléke soha nem fog elveszni, mindig életben fog maradni, és mindig beszélni fognak róla. Soha többé nem fogjuk látni vagy megérinteni Grace-t, és ez a legszívszorítóbb gondolat, amit csak el lehet viselni. Grace szerette és bízott Adam Jacksonban, és ő minden lehetséges módon visszaélt ezzel. Az egész világomat rábíztam, és ő a másodperc tört része alatt elvette tőlem – zokogta a gyászoló édesanya a The Sun oldalának. 

A 27 éves Jacksont legalább 16 és fél év börtönbüntetésre ítélték, miután a Teesside-i koronabíróságon hétfőn beismerte a gyilkosságot. A bíróságnak azt is elmondta, hogy körülbelül egy éve volt kapcsolatban Grace édesanyjával, Alice Quine-nal, amikor a borzalom bekövetkezett. 

További cikkek

Vallomás

Városháza-gate: vallott az 1-es számú tanú

Támadás

Magyarország és Lengyelország elleni tudatos politikai támadásról ír a spanyol sajtó

Ez is érdekelhet

vg.hu

Megvan, hová temetik Csollány Szilvesztert

borsonline.hu

Azonnal őrizetbe vették, olyat rejtegetett autójában egy sofőr az M5-ösön – fotó

origo.hu

Ők most a leggazdagabb, szuperszexi nők a világon

vaol.hu

Holttestet találtak Bozsokon, bűnügyi helyszínelők is vannak a helyszínen - fotók

origo.hu

Trükkökkel segítik az üregi baglyok áttelepítését

nemzetisport.hu

Videó: a svéd kézisek odébb tették a rossz helyen parkoló autót Budapesten

origo.hu

Az MNB visszavonta egy faktoringcég tevékenységi engedélyét

life.hu

Újabb áldozatot követelt a koronavírus: otthonában találták meg holtan a színésznőt

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: négy csapat, egy trófea – finis Budapesten

life.hu

Váratlan fordulat! Mégsem Szilágyi Gerda írta a megdöbbentő sorokat?

origo.hu

Mozikban Mel Gibson és Sean Penn régóta várt filmje - videó