Ezo

Áprilisi horoszkóp: nagy felismerések várnak ránk

Létrehozva: 2024.03.31.

Vajon kinek mit tartogatnak a csillagok a tavasz második hónapjában?

Nyakunkon az április: új hónap, új kezdetekkel, új lehetőségekkel. De vajon kinek mit tartogat? Lehet, hogy pénz áll a házhoz? Esetleg Ámor nyila fog pontosan célozni? Vagy épp bővül a család? Ki tudja... Annyi bizonyos: a csillagok állása alapján kijelenthető, hogy sokak számára az április a nagy felismerések, a nagy ráeszmélések hava lesz. Az Astronet segítségével most felfedjük, kinek mit tartogat ez az időszak.

tavasz, horoszkóp, csillagjegy Pexels
Kinek mit tartogat az április? Fotó: Pexels

Április havi horoszkóp

KOS

Április 18-ig a Nap még a Kosban jár: ez lesz a te időszakod, használd hát ki jól! Ráadásul egész áprilisban összesen egyetlen kellemetlen konstelláció lesz az égen: 21-én a Nap és a Plútó közötti diszharmonikus fényszög alakul ki, amely az anyagiakra lesz hatással. Egyébként ebben a hónapban eleve jobban teszed, ha jól eldugod a pénzt. Inkább ne mos költekezz!

BIKA

Bolygód, a Vénusz csak április 29-én lép a Bikába, ez pedig a hónap nagy részében feszültséggel tölt el téged. Ráadásul számtalan kísértéssel szembesülsz majd az elkövetkező hetekben, ha azonban ellenállsz a csábításnak, végül meglesz a jutalmad! Április 19-én a Nap belép a Bikába, másnap pedig a Jupiter áll együtt az Uránusszal szintén a Bikában, ez pedig megvilágosodást hozhat számodra. Hogy az élet mely területén teszel felismerést, az csakis rajtad áll!

IKREK

Bolygód, a Merkúr április 2-án hátrálni kezd, és csak 25-én fordul direktbe. Emiatt jobb, ha mostanában inkább csak kérdezel, de kijelentéseket nem teszel. Ráadásul oda kell figyelned, kiben bízol meg, kinek nyílsz meg. Ráadásul a tét nem kicsi: a karriered. Most kiváltképp igaz lesz rád a mondás: „Ne szólj szám, nem fáj fejem.”. Legalább a hónap vége hozhat némi megvilágosodást. Akkor kitalálhatod, merre tovább.

RÁK 

Április 3-án, 10-én és 29-én a bolygó-együttállások lelki békét hoznak számodra. Ha hibázol, tudod: lesz időd javítani a helyzeten, így valójában nincs okod aggodalomra. Ráadásul az április 21-ei Jupiter-Uránusz együttállás is szerencsés fordulatot szimbolizál számodra.

https://cdn.borsonline.hu/2024/03/tb0rf-T042t27RE_W7ItPJRLdUPYkGf0MLotlyHwHrk/fill/276/155/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzlhYWM4MGVjNTE3YzQwODhiNzkwMzA3YmM0Zjg1N2Zh.webp
Ezt ne hagyd ki!

4 csillagjegy, akinek nagy felismeréseket hoz az élet még a napfogyatkozás előtt

Alaposan felforgatja az életünket az elkövetkező időszak.

OROSZLÁN

Április 18-ig a Kosban jár a Nap, te pedig emiatt kifejezetten jól érzed magad. Tele leszel tervekkel, azonban nem árt odafigyelned, nehogy a lelkesedésed túlságosan is elszakítson a jelentől! A munkahelyeden most igazán helyt kell állnod: új helyzet alakulhat ki váratlanul, legyen szó akár egy új főnökről vagy épp a munkavégzés helyének változásáról. Elsőre kiborít a változás, de meg kell birkóznod vele. Április 21. lesz a legkritikusabb nap, vigyázz vele!

SZŰZ

Április 2. és 25. között bolygód, a Merkúr hátrálni fog, ami azzal jár, hogy ebben az időszakban jobb, ha megtartod magadnak mind a véleményedet, mind a felfedezéseidet. Ráadásul április 10-én egy Mars-Szaturnusz együttállás miatt azon kezdesz el gondolkodni, vajon a jó emberrel vagy-e együtt. A választ csak te tudhatod, épp ezért ne hallgass senkire! Békésebb leszel április 19-től, ahogy a Nap belép a Bikába.

MÉRLEG

Április lesz az a hónap, amikor még az eddigieknél is több embert kell tolerálnod. Nagy levegő, nyugalom! Kiváltképp április 8-án, 12-én és 19-én bírsz majd nehezen másokkal. Hidd el, nem akarnak ők rosszat, csak egyszerűen fel vannak pörögve, amit te sürgetésnek élhetsz meg. Ahogy a Nap átlép a Bikába, mintha benned is megenyhülne valami, 19-től elnézőbb leszel a környezeteddel. Ami a kiadásokat illeti: nem most van itt a nagy költekezések ideje, sőt! Észszerűsíts, fogd vissza a kiadásokat, tartalékolj!

SKORPIÓ

Az április 21-ei Mars-Szaturnusz együttállás az egész hónapod hangulatát, tempóját meghatározza. Tele leszel életkedvvel, kreativitással, energiákkal, amiknek köszönhetően most egyre feljebb juthatsz. Vigyázz azonban, nehogy túlzásba ess! 

https://cdn.borsonline.hu/2024/03/Q6eQGZXWOlYgAoxPzrZmSnbLTA8u_HNak1P2tCpuIlE/fill/276/155/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50Lzk1NWI5NWVmMmUyYTRkNmM4MWVmMjk2M2QzMTRiZjcz.webp
Ezt ne hagyd ki!

Óvakodj tőlük, ők a legmanipulaívabb csillagjegyek

Jobb, ha elkerülöd őket, ha nem szeretnéd, hogy kihasználjanak!

NYILAS

A Kosban együttálló bolygók felélénkítenek: pezsegni fogsz, csak úgy teng bennd a vállalkozó szellem, kiváltképp április 8-án, 12-én és 19-én. Ha jön valami ötleted, írd le azonnal, nehogy elfelejtsd! Április 21-én időzített bomba robban a munkahelyeden, valaki felmond vagy kirúgják, és ebből óriási botrány alakul ki. A saját érdekedben maradj ki belőle!

BAK

Április nem a te hónapod lesz: úgy érzed majd, mintha mindenki óvodásként bánna veled. Ez április 10-én lesz a legszembetűnőbb. Április 21-én egy Jupiter-Uránusz együttállásnak köszönhetően megvilágosodsz, mivel is kellene foglalkoznod. A felismeréssel együtt azonban könnyen lehet, hogy komoly újratervezések is járnak, ezzel azonban nincs semmi baj!

VÍZÖNTŐ

Az április számodra bolondos lesz és szeszélyes. Eddig is élvezted, ha valami váratlan történik, és így lesz ez most is, kivéve 21-ét, amikor egy diszharmonikus Nap-Plútó fényszög szerint megkérdőjelezed a rokonaid épelméjűségét és jó szándékát. Jobb, ha felülkerekedsz ezen, nehogy állóháború alakuljon ki! Fogadd el, hogy nem fog egyik pillanatról a másikra megoldódni a helyzet!

HALAK

Április több kedvező napot is kínál számodra: 3-án, 10-én és 29-én is nagy bolygók randevúznak egymással. Ekkor igazán fontos lesz, mire fókuszálsz. Pénzügyi értelemben új forrás nyílhat meg számodra 8-án, 12-én és 19-én. Kérdés, van-e kapacitásod, és megéri-e? Ezt mindenképpen mérlegeld, mielőtt bármibe is belevágnál!

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27586_resized.jpg?avcount=1714421712
origo.hu

Annyira megváltozott az arca az ismert magyar énekesnőnek, hogy rajongói alig ismernek rá

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17171244_auto_resized.png
metropol.hu

Házasság első látásra: ezért nem sajnálják az elhagyott csupa szív Gerit az olvasóink

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17174455_auto_resized.png
metropol.hu

Kínos: a nagybeteg Katalin hercegné lebuktatta Vilmos herceget

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17171892_auto_resized.jpg
vg.hu

Döntött Lázár János: ez lesz a hivatalos neve a Kalocsa-Paks közötti új Duna-hídnak

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27573_resized.jpg?avcount=1714421712
origo.hu

Félmeztelenül fotózták A Nagy Ő bombázóját

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17170587_auto_resized.jpg
borsonline.hu

3 természetes módszer, amivel kiirthatod a levéltetveket

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27483_resized.jpg?avcount=1714421712
videa.hu

Alu paratha, a burgonyával töltött boldogságlepény -receptvideó ( hirdetés)

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27468_resized.jpg?avcount=1714421712
origo.hu

A világ legjobb csapata újra Budapesten (hirdetés)

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/cO12OnBd0hpeGuF8hW4Pyy1pXUgIXbW2TGQu9c9yjnM/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzU0ZDJmNjlkMWNlZTQ3YjNhMjc3YzUwMzcyNGYyYWI3.webp
Ezo

4 csillagjegy, aki úgy töri össze a szíved, hogy észre sem veszi