Ezo

Elég bátor vagy, hogy elolvasd? Leleplezzük a csillagjegyek legidegesítőbb tulajdonságait

Létrehozva: 2023.09.06.

Bizony a horoszkópunk nem csak a sorsunkat vetíti elő, hanem a tulajdonságainkra is hatással van, legyen szó előnyös, kedvező vagy kifejezetten előnytelen, rossz tulajdonságokról. Most a Life.hu segítségével felfedjük, csillagjegyed alapján mik azok a tulajdonságok, amik a környezetedet a leginkább zavarják, illetve amik a saját lelki fejlődésed legnagyobb gátjai.

csillagjegy, horoszkóp, ezo, ezotéria, illusztráció, Shutterstock
Mindenkinek vannak rossz tulajdonságai. Ezek egy részéről bizony csillagjegyünk tehet  Fotó: Shutterstock

Ezek a csillagjegyek legrosszabb tulajdonságai

Kos

A Kos csillagjegy szülöttei bizony nem ritkán mennek fejjel a falnak. Sokak szerint valóban olyanok, mint az állat, ami a születési dátumukhoz kapcsolódik. Egoisták, kapkodnak, hamar dühbe jönnek, ha a dolgok nem úgy alakultak, ahogy ők azt eltervezték. Hajlamosak olyan döntéseket hozni dühükben, amit később megbánnak.

Bika

A Bikák alapvetően praktikus, anyagias emberek, akik ugyanakkor szeretik élvezni is az életet, a luxust. Ezzel nem is lenne baj, csakhogy rendkívül makacsok, amit a fejükbe vettek, ahhoz akkor is ragaszkodnak, amikor már rég nem kéne, ráadásul hedonizmusuk önzővé teszi őket, birtoklási vágyukkal pedig őrületbe kergetik a partnerüket.

Ikrek

Az Ikrek társasági emberek, akik mindenkihez szeretnek közel állni, ugyanakkor épp emiatt elég felszínesek, és sokszor bizony nem is megbízhatóak. Ráadásul mivel élnek-halnak az újdonság varázsáért, a hűség nem az erősségük: hamar tovább állnak, ha úgy hozza kedvük.

Rák

Ha van családcentrikus és érzékeny csillagjegy, akkor a Rák az. Nincs is ezzel semmi baj, amíg el nem kezdenek lelkizni, drámázni. Épp emiatt néha úgy kell bánni velük, mint a hímes tojással, ami azért egy idő után mindenkinek rendkívül fárasztó.

Oroszlán

Az Oroszlánnak erőssége és gyengesége is, hogy folyamatosan a középpontban akar lenni, azt várja el, hogy minden figyelem rá irányuljon. Született vezetők, ugyanakkor rendkívül ki tudnak borulni, ha nem kapják meg a megfelelő figyelmet. Ráadásul lusták is, ugyanis megszokták: úgyis körülöttük forog a világ.

https://cdn.borsonline.hu/2023/09/CJw28rRIYN22EbqZT9NktC1RWsDQ72SgkgCJ0hRb_dk/fill/276/155/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2Y0Y2E1N2ZkYTNlNzQ1Mjg5YzNjOTJhNDQ4ZWM5ODll.jpg
Ezt ne hagyd ki!

Szeptemberi angyalhoroszkóp: eláruljuk, mi vár rád a hónapban az égiek szerint

Vajon mit üzen az őrangyalod? Most eláruljuk!

Szűz

A Szűz kritikus, kontrollmániás és maximalista: ezzel bizony nem csak másokat készít ki, de maga alatt is ássa a vermet. Rend- és tisztaságmániája egyenesen őrületbe kergeti az embert, de a legidegesítőbb az benne, hogy a legapróbb dolgoknak is hatalmas feneket kerít.

Mérleg

Hiába törekszik egyensúlyra, valójában a Mérleg rendkívül nehezen hoz döntéseket. Ráadásul annak ellenére, hogy alaposan kikéri mások véleményét, hajlamos végül a saját feje után menni.

Skorpió

A Skorpió sokak szerint a legveszélyesebb csillagjegy. Bosszúálló, manipulatív, kiszámíthatatlan. Nem érdemes velük rosszban lenni.

Nyilas

A Nyilasok egyszerre félnek a csalódástól és rettegnek az elköteleződéstől, így szinte képtelenek bármiért is felelősséget vállalni. Kalandvágyuk egy ideig vonzó, viszont ez könnyen átcsap idegesítőbe, kiváltképp, miután hajlamosak bármikor meggondolni magukat, ami miatt nem lehet őket épp a megbízhatóság szobrának nevezni.

Bak

A Bakok valamiért mindig azt gondolják: amiatt, hogy keményen dolgoznak, tévedhetetlenek is. Öntörvényűek, ráadásul folyamatosan magukra, a saját sikereikre, anyagi javaikra koncentrálnak, vagyis az empátia sem az erősségük.

Vízöntő

A Vízöntők intelligensek, önálló, szabad szellemek, ugyanakkor rendkívül türelmetlenek azokkal szemben, akiket intelligencia szintjén nem tartanak partnereknek. Szabadságvágyuk miatt képtelenek elköteleződni, emiatt távolságtartók. Könnyen érzi úgy az ember: lehetetlen hozzájuk közel kerülni.

Halak

A Halak a legérzékenyebb és legromantikusabb csillagjegy az összes közül, ami nagyon szerethetővé teszi, azonban ennek a túlzott érzékenységnek megvan a hátulütője is. Képtelenek egyről a kettőre lépni, mivel folyamatosan csak álmodoznak. Másokon minden pillanatban segítenének, miközben a saját életüket nem képesek egyben tartani.

https://cdn.borsonline.hu/2023/08/qWnFFRKwcieEKHl0CLYV9LkGmH7qDHNy9Gku9Y_Hcts/fill/276/155/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzcwNWI3ODZhYmRkMzRjODU5ZTVkOTUxM2U5ODc4NDg1.jpg
Ezt ne hagyd ki!

Egyedül könnyebb? 4 csillagjegy, aki mindennél többre értékeli a magányt

Vannak, akik igazi magányos farkasnak számítanak.

 

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17188845_auto_resized.jpg
origo.hu

Ettől a brit lépéstől rettegett Európa, küszöbön a világháború

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27763_resized.jpg?avcount=1714886411
origo.hu

Németország újabb drámai világháborús lépése

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17188301_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Most már publikus: közös fotóval derült ki, mi van a Házasság első látásra két szereplője között

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17189106_auto_resized.jpg
mandiner.hu

Változnak az idők: egy hónapja még támadta Magyar Pétert, ma pedig már a Tisza Párt jelöltje

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17181852_auto_resized.jpg
mindmegette.hu

Gordon Ramsay elárulta, hogyan készül a tökéletes, ropogós sült krumpli

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17186335_auto_resized.jpg
mandiner.hu

Micsoda egy nyomorult, leépült, ostoba barom ez az ember

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27762_resized.jpg?avcount=1714886411
origo.hu

Megrázó felvétel az ukrán-orosz háborús pokolról - videó

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17187982_auto_resized.jpg
travelo.hu

Hiszitek vagy sem, de Budapest a világ egyik legzsúfoltabb városa lett

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17187827_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Akikre mindig számíthatsz: ez a 3 csillagjegy a legmegbízhatóbb mind közül

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17189117_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Most zárták le a budapesti felüljárót, szörnyű buszbaleset történt

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17186662_auto_resized.jpg
borsonline.hu

A műsor után elengedte, most mégis rátalált a szerelem a Házasság első látásra szereplőjére?

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/05/lHj-gZZ6oiCS2RNd3pB-KKq_1mhzuWXfXN1d8qkgWVI/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzIwNmNlYzczNzdjNTQ3NmQ5MDMxOGM2NzljNzQ4NDk5.jpg
Kvíz

Egybe vagy külön? A többségnek fogalma sincs, hogy kell írni ezeket a szavakat

https://cdn.borsonline.hu/2024/05/LmhFd-wIV2eUwMRoUMPBLT6LfIFkOoZtO69RjLq7QL8/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2ZhNjAyNWM3ZTc1MzRiNDNhMTdmODYyNGVmODMwYjZh.jpg
Horoszkóp

Hét csillagjegy, akire nagy változások várnak májusban