fogyás

Van otthon szódabikarbóna? Így lesz lapos hasad pillanatok alatt

sv

Létrehozva: 2023.04.23.

Szódabikarbóna szinte minden háztartásban van, azonban a háziasszonyok nem gondoltak arra, hogy milyen csodaszer birtokában vannak. Mutatjuk, hogyan segíti a fogyást.

Egyre közeledik a nyár, így már mindenki gőzerővel azon dolgozik, hogy jó formába lendüljön. Hamarosan elő kell ásnunk a bikinit, hiszen megyünk a Balatonra vagy a tengerre, ugyanakkor a kertünkben is sütkérezhetünk. De mi van akkor, ha télen magunkra szedtünk néhány kilót? Nincs is annál rosszabb, mint amikor nem merünk felvenni egy szép bikinit, mert szégyelljük a világ előtt a hasi zsírpárnánkat. Ezzel kapcsolatban azonban jó hírünk van! Ha van otthon egy kis szódabikarbóna, akkor pillanatok alatt lerobbanthatod magadról a hasi zsírt. Mutatjuk, hogyan!

szódabikarbóna, Pixabay illusztráció
Számtalan dologra felhasználható a szódabikarbóna. Fotó: Pixabay

A szódabikarbóna valóságos csodaszer, hiszen számtalan módon hasznosítható: nagyszerű barátunk a sütésnél, megtisztíthatjuk vele a matracunkat, fertőtleníthetjük vele a gyümölcsöket, és még sorolhatnánk. Kevesen tudják azonban, hogy a fogyókúrában is nagy hasznunkra válhat. Mutatunk három receptet, amelyek fogyasztásával csak úgy leolvad a hasi zsírunk. 

1. Szódabikarbónás, almaecetes ital: keverjünk össze két kanál almaecetet egy pohár vízzel, valamint dél teáskanál szódabikarbónával. Ebből minden nap fogyasszunk egy adagot, lehetőleg reggel. 

2. Szódabikarbóna és gyümölcs: Tegyünk a turmixgépbe 2 csésze vizet, két citrom frissen facsart levét, 1 csésze epret, valamint egy szál friss mentalevelet. A hozzávalókat turmixoljuk össze, két perc elteltével pedig jeget, fahéjat és szódabikarbónát keverjünk hozzá. Minden nap igyunk meg belőle két csészével. Nemcsak a hatása örvendetes, de az íze is. Érdemes tudni, hogy a fahéj is erősen serkenti a fogyást, éppen emiatt minden nap érdemes fogyasztani belőle. 

3. Szódabikarbóna citromlével: Keverjünk össze egy teáskanál szódabikarbónát egy egész citrom frissen facsart levével, valamint fél pohár vízzel. Éhgyomorra, 20 perccel reggeli előtt fogyasszuk!

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek