Több pénzt akar Kozma az RTL-től

Lapunk elsőként számolt be arról, hogy a vb-bronz­érmes, élesnyelvű úszó, Kozma Dominik az RTL Klubon ősszel induló Celeb vagyok, ments ki innen! című műsor egyik szereplője lehet. A tárgyalások az anyagiakról még folynak a csatorna és a sportoló között, ugyanis de­cemberben rendezik a rövid pályás Eb-t, amin a műsor miatt nem tudna elindulni Kozma.

– Annyit mondott nekem Domi, ha többet kínál az RTL Klub annál az összegnél, mint amennyit egy esetleges Eb-siker hozna neki, akkor vállalja a szereplést – fogalmazott Kozma barátja, a VV-győztes Aurelio.

Kozma egyelőre nyelvet ölt az RTL Klub ajánlatára © mti

– Ő elsősorban sportember, így ha a csatorna nem teljesíti a kérését, akkor biztos, hogy a kontinenstornát választja. Mivel úriember p.náról és pénzről nem beszél, nem tudom, mennyire vannak távol egymástól az álláspontok, de abban biztos vagyok, ha az RTL-nek fontos Dominik, akkor nincs az az összeg, amit nem lenne hajlandó fizetni neki. Lapunk úgy kalkulál, hogy Kozma 5–6 millió forintos fellépési díjat szeretne kiharcolni magának, míg az RTL 3–4 milliót kínál neki. Aurelio szerint ha barátja mégis bevállalja a szereplést, meg is nyerheti a dzsungelharcot.

VV Aurelio (balról a második) szerint Dominik (jobb szélső) igazi falkavezér, ha elvállalja a szereplést, megállja a helyét a dzsungelshow-ban

– Abban biztos vagyok, hogy helytállna. Nincs olyan élethelyzet, amit ne tudna megoldani. Nem okozna neki gondot, ha pókot, csigát, vagy bármilyen undorító dolgot kellene ennie, sőt repetát is kérne. Szerintem sok konfliktusba keveredne a dzsungelben, mert sosem rejti véka alá, amit gondol. De felidegesíteni nagyon nehéz, én csak akkor láttam dühösnek, amikor meleg volt a sör – mondta az RTL Klubnál dolgozó Aurelio, aki szerint az ételhiány okozhat egyedül nehézséget Dominiknek.

Erdei hatmilliót kapott

A műsorban általában két sportoló szerepel. A harmadik szériában a bokszvilágbajnok Erdei Zsolt 6–7 millió forintot, míg a vb-győztes kajakos, Dudás Miklós 3–4 milliót vihetett haza. Lapunk úgy tudja, egy ismert sportolóval már megállapodott az RTL, így csak Kozmára várnak.