Úgy tűnik, dzsungelbe viszi az RTL Kozmát

Lapunk úgy értesült, hogy a vb-bronzérmes úszó, Kozma Dominik az ősztől az RTL Klubon futó Celeb vagyok, ments ki innen! című műsor egyik szereplője lehet. A felkérés már csak azért is érthető, mert a 26 éves sportoló a hazai vizes világbajnokság egyik legnagyobb sztárja lett a laza, szórakoztató egyéniségével, viccesebbnél viccesebb beszólásaival.

© Czerkl Gábor

Kozma Dominik egyik edzője, Nagy Péter ugyan nem hallott a megkeresésről (Nem tudok róla, hogy szerződést írt volna alá a csatornával Domi – fogalmazott a Borsnak), a másik mestere, Tóth Ramon azonban értesült arról, hogy egyeztetett a kereskedelmi csatorna illetékeseivel: – Mesélte Dominik, hogy megkereste az RTL, de ennél többet nem tudok – mondta röviden lapunknak az MTK edzője.

A műsorban való szereplés azért is lehet problémás, mert decemberben rövid pályás Európa-bajnokságot rendeznek, így a dzsungelbe költözés gátolhatja Kozma felkészülést. Ám anyagilag biztos jól járna: Információnk szerint a szereplők általában egy- és négymillió forint között kapnak, ismertségüktől függően.

Szintén a tévés szereplés lehetőségére utal, hogy a vb-bronz­érmes úszó a napokban feltűnt az egyik telekommunikációs cég reklámjában is, amelyben arról faggatják Dominiket, hogy wifi vagy meleg víz nélkül bírja-e tovább. A dzsungelben ugyebár egyik sincs… Az ügyben természetesen kerestük Kozmát is, ám lapzártánkig nem értük el.

Nem ő lenne az első

A műsor minden évadában szerepelt sportoló, sőt a korábbi bokszvilágbajnok, az ökölvívó-szövetség elnöke, Erdei Zsolt meg is nyerte a harmadik szériát. Az eddigi sportoló résztvevôk: Bárdosi Sándor (birkózó), Czene Attila (úszó), Dusev-Janics Natasa (kajakos), Erdei Zsolt (bokszoló), Dudás Miklós (kajakos), Pars Krisztián (atléta).