Ígéret

Ez nagyot szólna, Epres Panni különleges fogadalmat tett

Létrehozva: 2024.05.17.

Módosítva: 2024.05.18.

Kevesebb, mint egy hónap, és elkezdődik a labdarúgó Európa-bajnokság. Marics Peti, Epres Panni és Lukács Laci is különleges fogadalmat tett.

Marco Rossi szövetségi kapitány a MOL kampánya keretében körbetekeri a Balatont, amennyiben a magyar labdarúgó-válogatott továbbjut a csoportjából. Az olasz szakvezető mellett Marics Péter, Epres Panni és Lukács László is tett fogadalmat a nemzeti együttes szereplésével kapcsolatban. A Valmar együttes tagja tetoválással tiszteleg a válogatott előtt, amennyiben megnyeri első mérkőzését a kontinensviadalon. A divatmodell is különleges fogadalmat tett, vendégül látja az egész csapatot, ha két győzelmet arat, míg a Tankcsapda frontembere továbbjutás esetén annyi kilométert fut, amennyit a zenekarban töltött, azaz 35-öt.

Epres Panni
Epres Panni is figyelemmel követi az Eb-tFotó: Heavy Tools/Racz_Tomi / Red Lemon

"Egyelőre nyugodt vagyok, a feszültség majd május 27-étől nő, amikor megkezdődik a felkészülés Telkiben" - mondta a kampányt bemutató sajtótájékoztatón a magyar állampolgársággal is rendelkező olasz szakvezető, aki viccesen megjegyezte, fogadalma teljesítése lehet, egy hétig is eltart majd. Szoboszlai Dominik csapatkapitány a közösségi médiában "akkor viszont mindenki megy" hozzászólással azonnal reagált a szakember vállalására.

Pantl Péter, a MOL kommunikációs igazgatója elmondta, "A szurkoló benned van" elnevezésű kampányt azzal a céllal indították, hogy erősítsék az összetartozás élményét, illetve segítsék a hazai szurkolói közösség ráhangolódását a kontinensviadalra. A kampány a válogatottnak szurkoló sztárok személyes példáján keresztül mutatja be, milyen elkötelezett támogatói háttérre támaszkodhat a magyar csapat, és milyen különleges fogadalmakkal készülnek a hírességek a remélt jó szereplésre. A kezdeményezés a szurkolókat is hasonló elköteleződésre ösztönzi.

Hirdetés: Regisztrálj most a megújult TippmixPro-ra és használd egyedi bónuszkódodat, hogy tiéd lehessen a 100%-os feltöltési bónusz akár 30.000 Ft-ig! Bónuszkód: MW30

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek