Zimány Linda szakítása: egy hónapja még babát terveztek

Rejtélyes módon lett vége a talányos kapcsolatnak, s ezl különös módon a Valentin-nap után tudatták. A másfél évig tartó szerelemnek gyorsan kellett kihűlnie, hiszen Linda január 19-én még a gyerekvállalásról beszélt.

Rejtélyes módon lett vége a talányos kapcsolatnak, s ezl különös módon a Valentin-nap után tudatták. A másfél évig tartó szerelemnek gyorsan kellett kihűlnie, hiszen Linda január 19-én még a gyerekvállalásról beszélt.

A semmiből jött a hír 2015 nyarán, hogy Zimány Linda és Kedves Ferenc egy párt alkotnak, és ugyanígy lett vége a történetnek is: egy közös nyilatkozatban tudatták a nagyvilággal, hogy többé nem alkotnak egy párt.

A modell és a milliárdos vállalkozó évek óta ápol jó barátságot egymással, ebből sosem csináltak titkot, rendszeresen mutatkoztak együtt a budapesti éjszakában. A haverkodásból aztán egy szempillantás alatt szerelem lett, erről személyesen beszélt a szőkeség és Kedves egy, az RTL Klubnak adott interjúban.

„Boldog vagyok és harmonikus, hogy végre egy olyan férfi van mellettem, akivel nagyon jól érzem magam.” – mondta akkor Linda. „Itt nem csak egy szimpla szerelemről van szó, ami nekem is új, mert nem éreztem ezt még soha az életemben, hogy valaki felé ilyen erős lenne az érzelmi kötődés és harmónia.”

„Az utóbbi időben az érzéseink egymás iránt megváltoztak” © Vadnai Szabolcs

Kedves Ferenc ebben a témában – ahogy másban sem – nem beszélt a sajtó munkatársaival, ahányszor azt kérdeztük tőle, hogy mikor szeretnének közös gyereket, mindannyiszor azt válaszolta, hogy ez Linda döntése. A szakítás okairól gyakorlatilag semmit sem tudni, Linda szerdán – február 15-ikén, egy nappala Valentin-nap után – azt írta, hogy az érzéseik egymás iránt megváltoztak:

"A hír igaz, valóban különváltak útjaink Ferivel. Az utóbbi időben az érzéseink egymás iránt megváltoztak, a barátság viszont megmaradt, éppen ezért tudtunk felnőtt emberek módjára, intelligens módon különválni. Egyelőre ezt láttuk megoldásnak, de azt nem tudjuk, hogy mit hoz még a jövő... Éppen ezért kérem a sajtó képviselőit, tartsák tiszteletben kérésünket: a továbbiakban nem szeretnénk a magánéletünkről nyilatkozni.

Zimány Linda"

– Soha nem beszéltek a kapcsolatukról a közeli ismerőseiknek sem, együtt jelentek meg mindenhol, de mintha nem lennének egy pár, mindig furcsán viselkedtek – mondja egy közeli ismerősük – Szerintem nem sokan lepődtek meg azon, hogy most szakítottak. Az lett volna furcsa, ha összeházasodnak – tette hozzá sejtelmesen az informátor.

Egy hónapja még aktuális volt a gyerekvállalás

Zimány Linda legutóbb január 19-én a TV2 Mokka című reggeli műsor vendégeként mondta azt, hogy mindenképpen gyermeket szeretne vállalni.

„Nem vagyok sürgetve ebből a szempontból, Fecónak két fia van, ha gyermekünk lenne, akkor jó lenne egy kislány. Tervezek, de az sem baj, hogy ha előbb jön...” – mondta egy hónappal ezelőtt Linda.

Kedves Ferenc skalpjai

A dúsgazdag vállalkozó igencsak népszerű a nők körében, számos hazai híresség is megfordult a hálószobájában. A férfi Bódy Sylvi párjaként vállalta először a nyilvánosságot, de három év után szakítottak. Ezután jött Debreczeni Zita, akivel amolyan se veled-se nélküled kapcsolatban voltak, sokat veszekedtek, többször szakítottak is. Az utolsó balhéjuk után Kedves Ferenc Zimány oldalán találta meg a boldogságot, egészen szerdáig.