Celeb

Sztárban sztár +1 kicsi: Kozma Orsi ikrei kiharcolták az élő show-t

Fái

Létrehozva: 2018.01.09.

<p>Kivételes lehetőség élőben nézni a Sztárban sztár+1 kicsit. Rengeteg kulisszatitkot lehet kiszúrni, olyat, amit a tévénézők nem láthattak. De itt megmutatjuk.</p>

Mint egy bitang jó hangulatú családi összejövetel, olyan volt a Sztárban sztár+1 ki­csi vasárnap. Nagyszülők tapsoltak állva, kicsi gyerekek tánci­káltak, és mindenki megegyezett abban, hogy ez zseniális adás volt. Az eddigi legjobb, mert a gyerek szereplők elszabadultak, egy kicsit sem voltak megszeppenve. Sőt! Már nem tá­masz­kodtak a felnőtt énekesre, egyenrangú partnerként szerepeltek.

A legfelső sorban, édesapjuk öléből nézték végig a műsort Kozma Orsi ikerlányai. Ahhoz képest, hogy még csak négy­éves, Sára és Anna fegyelmezetten viselkedett, s még a show végére sem fáradt el.

– Próbán már voltak, de élő adásban eddig még nem – árulta el Orsi. – Úgy ítéltük meg a férjemmel, hogy nagyon belenyúlik az éjszakába, másnap óvoda, nem bírják. De mivel nagyon szerettek volna, és régóta puhítottak, hogy ott lehessenek egy élő show-n, most eljöhettek. Nagyon jól bírták. Fotózkodtak a kis kedvenceikkel. Ádám Boti az első számú, de nagyon szerettek volna Malaczkó Annával, Zöldi Larával is közös képet. Illetve Till Attilával, Tóth Gabival. Fodor Elizától rettentôen odavoltak, Sára meg is jegyezte, mi­lyen szépen, tisztán énekelt. Úgy hívták, hogy a hercegnő. Nagyon jó a hallásuk, a férjem elmesélte, milyen okos kritikákat fogalmaztak meg a produkciókról.

Végül a sötétbarnára sminkelt, aranyszínû szoknyát viselô Tóth Gabitól megijedtek a kislányok. El kellett magyarázni nekik, hogy fekete énekesnőt alakít, a sötét alapozó alatt az bizony Gabi. Orsi és Ádám Boti elképesztő Bee Geest állítottak színpadra, igen jó értékelést is kaptak a zsűritől.

– Minden héten úgy állunk a feladathoz, hogy kihozzuk belőle a maximumot. Botin is ezt látom, fegyelmezett, precíz, aprólékosan dolgozik minden hangon, mozdulaton. Nagyon büszke vagyok rá. Botinak nem volt nehéz a Bee Gees, nekem annál inkább. Az volt a gond, nehogy elröhögjem magam. Ez egyik próbán sem sikerült. Rezgett a léc, de valahogy megálltam – mondta Orsi.

Sírva röhögött a zsűri

A tévénézőknek fogalmuk sem lehetett arról, miért kapott hosszú percekig tartó röhögőgörcsöt Ábel Anita és Tóth Vera. Mindketten a könnyeiket törölgették, és nem győztek bocsánatot kérni Király Viktortól, aki éppen értékelt.

Az történt, hogy Vera izgett-mozgott a forgó bőrszéken, ami félreérthetően nyikorgott. Ettől a hangtól robbant ki a két énekesnőből a megfékezhetetlen nevetés.

Fésűs Nelly késett

Utolsóként lépett fel a hét gyôztes párosa, Hevesi Tamás és Horváth Csenge, akinek az édesanyja az utolsó pillanatban érkezett a stúdióba. Fésűs Nelly egészen elképesztő sminkben csillogott.

– Cindarellát játszottam a RAM-ban – mesélte Nelly. – Az utolsó előadás után letéptem magamról a jelmezt, és rohantam, hogy még lássam Csengét. A sminket nem volt időm lemosni.

Tóth Gabi cuki bohóc

A nézőknek fogalmuk sem lehet arról, mi történik a színpadon abban a harminc másodperces reklámszünetben, ami a győztes bejelentése előtt van.

A stúdióban teljes csend, feszült várakozás. Ebben a drámai pillanatban Tóth Gabi előrelép és fennhangon elszavalja annak a reklámnak a szövegét, ami gyakran látható a tévében. Mindenki dől a nevetéstől, az énekesnő bezsebeli a plusztapsot. Hát ezért van az, hogy amikor a reklám után visszaadják a stúdiót, mindenki mosolyog. Most vasárnap ráadásul Gabi kibújt a lehetetlenül magas sarkú cipőjéből, amit partnere, Fodor Erik egy elegáns mozdulattal a színpad szélére rúgott.

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17156068_auto_resized.jpg
origo.hu

Döntött a romániai magyar botránybíróról az UEFA

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27377_resized.jpg?avcount=1713939910
origo.hu

Brutális, 43 fok feletti kánikulára és pusztító viharokra készülhetünk Budapesten

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17156374_auto_resized.jpg
borsonline.hu

„Azt hittem, másnapos vagyok” – Viszketés jelezte, hogy rákos lett a fiatal férfi

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17155627_auto_resized.jpg
hirtv.hu

Kiderült, ki írta az elhíresült adatvédelmi nyilatkozatot

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17152180_auto_resized.jpg
ripost.hu

Nagyot fog zuhanni az üzemanyag ára, ekkor várható

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17156167_auto_resized.jpg
vg.hu

Magasabb kamatozásra vált a Bónusz Magyar Állampapír

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27375_resized.jpg?avcount=1713939910
origo.hu

Király Viktor elmondta, miért ment tönkre a házassága

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27354_resized.jpg?avcount=1713939910
origo.hu

Óriási sportélmény és show lesz a kanadai hokiválogatott budapesti meccse - videó

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27156_resized.jpg?avcount=1713939910
videa.hu

Káposztás kofta, sült szeretetgolyók fűszeres paradicsommártásban -receptvideó (hirdetés)

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17156892_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Elon Musk kitálalt az ufókról, döbbenetes dolgot mondott

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17157532_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Gyereknevelés mellett főállás? Majoros Hajni kitálalt, miért nem ment vissza dolgozni

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/1U6pUn05Glj3ngoHY_vhWT6f-QLMqIBVmi-704lmvOY/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2Y0OGEzNTNhZTU2MjQ2Njc5NTExMzZlZDQ1YjRhYjdj.jpg
Anyaság

Gyereknevelés mellett főállás? Majoros Hajni kitálalt, miért nem ment vissza dolgozni

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/mKygcP253w2Sm7Ew2R3Uex3vVRsjrocIKCYTlqRgxvI/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzdjMjc4YTVkYTg3MzRjMDc5M2E5MTljZTAxZTdkMDcz.jpg
KATASZTRÓFA

Életveszély az Ázsia Expressz forgatásán, azonnal riasztottak mindenkit