Sarka Kata négy nap alatt kezdett új életet, nem készült előtte Hajdú elhagyására

Nem készülhetett Sarka Kata arra, hogy elhagyja a férjét, nem nézett ki jó előre lakást, ahová elköltözhet Hajdú Pétertől – állítja a Bors informátora. Ugyanis erről is szóltak a hírek…
Nem készülhetett Sarka Kata arra, hogy elhagyja a férjét, nem nézett ki jó előre lakást, ahová elköltözhet Hajdú Pétertől – állítja a Bors informátora. Ugyanis erről is szóltak a hírek…

Ismét középpontban Sarka Kata és Hajdú Péter szakítása. Most a Story magazinban jelent meg egy cikk, amelyben ez is olvasható a tavaly júliusban történtekről: „nagy tisztázó beszélgetés következett (…) A végén, mivel mindkét félnek volt a számláján, megállapodtak, hogy tiszta lapot húznak, és azzal folytatják közös életüket. Erre azonban nem került sor. Másnap ugyanis Kata dérrel-durral beadta a válópert, néhány nappal később pedig gyerekeivel elköltözött egy budai, XII. kerületi luxuslakásba. Egyes információk szerint a lakást (a feleség) már korábban kibérelte, vagyis készülhetett arra, hogy elhagyja a férjét.”

© Vadnai Szabolcs

Nos, ha ez valóban így történt, akkor az azt jelentené, hogy sok minden máshogyan volt, mint ahogy eddig tudtuk. Hiszen akár arra is gondolhatnánk: Kata már jó előre kitervelte, hogy elhagyja a férjét…

De valóban így történhetett ez? A Bors felhívta telefonon Sarka Katát, aki nem kívánt ebben a témában nyilatkozni. Az ismerősök közül azonban többen is pontosan tudják, hogyan is zajlottak a dolgok. Ők elmondták lapunknak: Kata egyáltalán nem készített tervet arra, hogy külön költözzön Hajdútól, s így a lakást sem bérelte ki korábban. Valójában csakugyan oka lehetett a hirtelen felindulásra, s július első napjaiban talált az ingatlanra, mely teljesen üres, bútorozatlan volt – Kata négy-öt nap alatt rendezte be a lakást.

© Czerkl Gábor

Ami tehát biztos: igenis, hirtelen, s felindultan költözött el a férjétől. Kérdés továbbra is, mi volt ennek a pontos oka? Jó lenne, ha erre nem kellene vá­laszt adni, a Story cikke ugyanis azzal végződik: Péter és Kata állítólag újra jóban vannak, egymással, viszonyuk rendeződni látszik.

Hogy ez tényleg így van-e, az a valamikori álompár történetének folytatásából bizonyára kiderül…

Ők mondták

Sarka Kata 2016. augusztus: „Úgy éreztem, hogy időre van szükségem, és sokkal nyugodtabb vagyok akkor, ha külön vagyunk. Keveset foglalkoztunk egymással. A munkát, a gyerekekkel vagy az otthonnal kapcsolatos problémákat helyeztük előtérbe. Ennél többet nem tudok a házasságom érdekében tenni, mint amennyit az elmúlt nyolc évben tettem.”

Hajdú Péter 2016. szeptember: „Szó sincs megcsalásról. Egyszerűen elsodort minket a munka, nem figyeltünk eléggé egymásra. Monotonná vált a kapcsolatunk.”

Hajdú Péter 2017. január: „Én azt gondolom, hogy valódi szerelem volt. Azt hittem, hogy ő (Kata) az igazi, ezt komolyan mondom! És ha visszanézem az üzenetváltásainkat, egy-másfél évvel ezelőtt még ő is így fogalmazott. De hát másként alakult…

Én az utolsó utáni esélyt is megadtam magunknak, és borzasztóan szomorú vagyok, hogy ez lett a vége.”

Sarka Kata 2017. február: „Az utolsó fél évben derültek ki a megcsalások, és amiért én tűrtem különböző dolgokat kilenc és fél évig, akkor az abban a pillanatban értelmét vesztette. Én nem pocskondiáztam senkit, az nem az én stílusom. De megvédem a becsületemet.”