Pataky Attila feleségét is elviszik az ufók

Először Edda-számokkal szórakoztatta a vancouveri magyarokat Pataky Attila, aki nem először lépett fel Kanadában. Most mégis sikerült meglepnie a hallgatóságot: a rockszámok között egy-két ufós történettel fűszerezve az előadást. A kinti magyarok pompásan szórakoztak, egyikük még beszámolót is írt lapunknak.

– A műsor első részében Attila az életéről beszélt, és az ufókat is érintette. Szóba került a magyarság történelmi küldetése is a világon. Azt mondta, 12 évesen ragadták el először a földönkívüliek, azóta rendszeresen elviszik, most már a feleségével és az anyósával együtt. Szerinte a magyarok mind ufók – számolt be egy kint élő magyar.

Pataky Vancouverben sajátos földönkívüli történeteivel is ámulatba ejtette a kanadai magyar rajongókat © Végh István

– Minket, a közönségét csak drága véreimnek hívott. Ragaszkodott egy hatalmas színpadi erősítőhöz, azt mondta, különben nem lép fel. A zenekar egyébként nem volt vele, őket egy másik alkalommal hozza majd – mondta informátorunk, aki azt is elárulta, Pataky egy hatállomásos turnén vett részt Kanadában, és mindenhol telt ház fogadta.

– Ufók ide, ufók oda, alapvetően nagyon jó bulit nyomott Attila, nagyon kellemes ember, igazi profi – mesélte lelkesen informátorunk.