Pásztor Anna a kocsmai balhéról: Hobbibunyós a kedvesem

Balázs egy buliban verekedett össze egy férfival, feljelentés lett a vége. Anna párja igazi ketrec­harcos, bár egyszer belelépett az énekesnő bal horgába.

Balázs egy buliban verekedett össze egy férfival, feljelentés lett a vége. Anna párja igazi ketrec­harcos, bár egyszer belelépett az énekesnő bal horgába.

Nem nevezhető átlagosnak Pásztor Anna és párja, Balázs kapcsolata. Az énekesnő fürdik a népszerűségben, míg gyermekei édesapját, Balázst taszítja már a légkör is. Mégis, ki­sebb-nagyobb szünetekkel, de jól megvannak egymással hu­szonhat éve, talán a vérmérsékletük miatt. Balázs ugyanis Annához hasonlóan heves és lobbanékony. Rá­adásul mindketten imádnak verekedni. Az ötvenkilós énekesnő ment már neki hokijátékosnak is, s mint megtudtuk, Ba­lázs egyik éjszakai verekedésével az ügyészség foglalkozik.

– A kedvesem hobbibunyós, de soha nem ő kezdeményez – kezdte a Borsnak Anna, aki el­árulta, gyermekei édesapja má­sodik fiúként érkezett a családba, otthon ta­nulta a védekezés és po­fonosztás mesterségét.

Balázs vékony testalkatú, ezért bátran belekötnek. Nem kéne

– Balázs az óvoda óta verekszik. Megvadult kutyákat, aluljárós verekedőket választ szét, de simán belenyúl olyan családon belüli erőszakba is, ahol a férj bántja az asszonyt. Szoktak lenni tipikus szórakozóhelyi verekedései is, ha belekötnek, férfia­san beleáll a vitába. Általában szájkaratéval indul, de ha ütnek, akár törött kézzel, vigyorogva is megvédi magát és bárkit, aki vele van – folytatta Anna, aki elmondta, mivel párja viszonylag vékony testalkatú, könnyen kerül verekedésbe, ugyanis ellenfelei nem nézik ki belőle, hogy meg tudja védeni magát.

Anna se hagyja magát, egy ír rögbist is lerendezett már © TV2

– Pedig Balázs nagy bunyós, igazi utcai harcos. Az egyik kocsmai balhéja ügyészségi rendezés alatt áll – mondta az énekesnő. – Még amikor Londonban él­tünk, mindketten jártunk bokszolni, együtt gyakoroltunk. Persze Balázs mindig kiröhögött, de minél jobban szórakozott rajtam, annál nagyobb volt bennem a bizonyítási vágy. Egyszer annyira nevetett, hogy belelépett a bal horgomba. Baromi büszke voltam magamra, pedig az neki csak egy szúnyogcsípés volt – folytatta nevetve Anna, aki nem csak párján gyakorolja a pofonokat. – Az, hogy ötven kiló va­gyok, nem akadályoz meg ab­ban, hogy verekedjek. Amíg élet van bennem, védekezem és ütök. Többször fogdostak már meg szórakozóhelyen, de nekimegyek három fejjel nagyobb férfiaknak is. Egyszer Írországban léptünk fel, ahol egy rögbis belemarkolt a fenekembe, és a színpadról egy Bruce Lee–Chuck Norris mozdulattal ököllel arcba vágtam. Három kidobó vitt ki – mesélte kalandját őszintén az énekesnő.

Ganxsta is az öklével érvel

Zolee-ba 2015-ben egy céges rendezvényen kötött bele egy ittas alkalmazott, majd megütötte, mire eltörte az állkapcsát. Király Viktor még tinédzserként, Amerikában keveredett balhéba: az ő gördeszkás bandája egy másik csapattal verekedett össze. Végül mindenkit a rendőrök gyűjtöttek be. Móré András, a Happy Gang Vitaminja súlyos testi sértés miatt állt a bíróság előtt.