Celeb

Medveczky Ilonáé az óév legkeményebb villantása

Bors

Létrehozva: 2016.01.01.

A legendás revüművésznő 74 évesen egy szál tangában a fiatalabb generációt is megszégyenítőt villantott. Megnéztük, 2015-ben kik mutatták meg a legtöbbet intim testrészeikből.

„74 évesen is így nézek ki” – mondta 2015 augusztusában a Story Magazin címlapján Medveczky Ilona és a díva a lap hasábjain belül több olyan bikinis fotós is szerepelt, amit látva még a nála évtizedekkel fiatalabb hölgyek is csak a sarokban sírdogálhattak megalázottan. A legendás művésznő egy szál tangabugyiban sem vallott szégyent, irigylésre méltó alakját évtizedeken át formálta és őrizte meg ilyen minőségben a jelenkornak is. Medveczky állítása szerint még sosem nézett ki olyan jól, mint mostanában, és hajlamosak is vagyunk elhinni neki, amit mond. Vajon hány embernek sikerült például a nyarat ötvenkilósan és csokibarnán abszolválnia? Nálunk a villantás kategóriában 2015-ben ő vitte a pálmát.

Az ezüstérmet Szögeczki, leánykori nevén VV Ágica vitte el, aki  nem is sejtette, hogy mekkorát villantott, miközben az Ezek megőrültek! című tévéműsor forgatásán apró bikinijében próbálta lelkesen teljesíteni a feladatokat. Áginak sikerült olyan méretű belátást biztosítania lába közé, hogy a TV2 stábja az adásról készült videóban kénytelen volt egy jókora csillagot montírozni a hölgy hátsójára. 

– Nem csináltam semmit, nem látszódott semmi, el van ez az egész túlozva – reagált a Borsnak akkor a negyvenéves édesanya, akinek alakján nem hagyott nyomot a szülés. Ágica az esetre azt a magyarázatot találta, hogy azon a forgatási napon rengeteget csúszott és esett akarata ellenére, és a nagy repülések közepette alakulhatott ki az ominózus „ruhabaleset”. Ám mindezekkel együtt is túlzásnak érezte a hatalmas csillagokat.

A TV2 játékos celebvetélkedője Baukó Évából is kihozta az állatot, bár ő önszántából vette elő szilikontól és büszkeségtől dagadó kebleit, amit Bárdosi Sándor is csak tátott szájjal tudott bámulni. Holtversenyes harmadik helyet ért a listánkon Éva teljesítménye.

Erdélyi Mónika állítólag szégyellős és nem szívesen mutogatja magát, de a TV2 Aktívjának videójában olyan dekoltázst villantott, amitől sokakban megállt az ütő. Mónika elmúlt időszakban már több mint tizenöt kilótól szabadult meg, de azt mondja, még kicsit fogynia kell ahhoz, hogy jól érezze magát. Szerintünk így sincs semmi szégyenkeznivalója.

Ráadásul ő egy másik villantással is a listánkra került, amikor is a FEM3 Café délelőtti műsorában a Mónika-show volt háziasszonyának kibuggyanó melleiről még a stúdióban tartózkodó férfiak is alig tudták levenni tekintetüket.

Horgas Eszter alig néhány hete varázsolta el dekoltázsával a Hungary's Got Talent közönségét, ám azt a nézők már nem láthatták, hogy Eszter mikrofonját mennyire körülményes volt elrejteni, hiszen a felsőtestét alig takarta valami, ezért tapaszokkal és mindenféle módszerrel ragasztották a testére, hogy a bíráló szavai is érvényesüljenek, ne csak a keblei.

A 73 éves Fodor Zsóka bár annyira nem volt bátor, mint Medveczky Ilona, de horvátországi nyaralásán készült, fürdőruhás képei olvasóink érdeklődését is felkeltették.

Külön megítélés alá estek szerkesztőségünkben a gigantikus lufimellek, de azért ebben a kategóriában is akadt látnivaló 2015-ben. Staller Ilona, vagyis Cicciolina óriásmelleit még Naomi Campbell is megcsodálta.

 

Monique Covet alakításaival akár egy külön cikket is megtölthettünk volna, de személyes kedvencünk a felnőttfilmes világban jól ismert szépség azon produkciója volt, amikor döbbenetes méretű ikreit drága gyémántokkal rakatta ki.

DIAMONDS ARE FOREVER XXX

Posted by Monique Covet on Sunday, February 22, 2015


Szecsődi Kari sosem tagadta, hogy plasztikai sebész kése formálta kebleit - igaz nehéz is lenne tagadnia, hiszen eredetileg férfinek született. Október környékén nagy valószínűséggel volt egy újabb időpontja, amikor is emberfej méretű implantátumokat ültettek be mellkasába.

get it Back :) New Hair & New life :-)... U donno

Posted by Kari Szecsődi on Sunday, November 1, 2015

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17143678_auto_resized.jpg
origo.hu

Botrány: Vajna Tímea húga idegesen üzent testvérének

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27222_resized.jpg?avcount=1713569111
origo.hu

Bugyi nélkül fotózták a Magyarok Világszépe királynőjét

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17145602_auto_resized.jpg
borsonline.hu

"Azt akarom, hogy azonnal szedjék ki a fiamat a föld alól" - döbbenetes, mit vett észre az édesanya gyermeke sírján

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17141360_auto_resized.jpg
mandiner.hu

„Ide hallgass, te Magyar Péter!” – Bayer Zsolt kemény üzenetet küldött Varga Judit exférjének

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17145750_auto_resized.jpg
magyarnemzet.hu

Hiába volt előválasztás Hegyvidéken, a DK keresztbe tesz a Kutyapártnak

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27223_resized.jpg?avcount=1713569111
origo.hu

Tangás fürdőruhára vetkőzve ünnepelte születésnapját Szőke Zsuzsi

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17144894_auto_resized.png
lakaskultura.hu

Váza saját kezűleg: Zseniális DIY-ötlet a lakberendezés szerelmeseinek

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27216_resized.jpg?avcount=1713569111
origo.hu

Óriási sportélmény és show lesz a kanadai hokiválogatott budapesti meccse - videó

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27156_resized.jpg?avcount=1713569111
videa.hu

Káposztás kofta, sült szeretetgolyók fűszeres paradicsommártásban -receptvideó (hirdetés)

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17139583_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Óriási fordulat a Házasság első látásra című műsorban, ezt ki gondolta volna?

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17144310_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Házasság első látásra: Enci megfenyegette Andrist, mindent kitálal

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/iAf_dNB5Qmol82puOI69Fa_tjYLlEM8DZ5xvAsnxKOQ/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2YxYzA5YzhiOWY3ZTRjOTZiODA5MDIwYTA4MDU5MTUy.jpg
Divat

A Next Top Model Hungary zsűritagja elárulta, mitől szép egy nő valójában

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/UwzHKNrO1pT7FNeUbRWSO86pUAhiACztqed1Did-Eig/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzQxNjA4MjU0ZDdlMDQyMmVhZjViZWQ3NTgxMGQ0NDI0.jpg
Hűtlenség

"Úgyis megcsaltál, amikor akartál" – durva beszélgetés zajlott le Megyeri Csilla és párja közt