Lebukott fiatal szeretőjével Lajsz András

Képtelen volt ellenállni a csinos, roppant fiatal kolléganőjének a koktélkirály, akit a telefonjában lévő levelezése buktatott le. András felesége dühében az éttermük hivatalos oldalán közzé is tette a szövegeket. 

Képtelen volt ellenállni a csinos, roppant fiatal kolléganőjének a koktélkirály, akit a telefonjában lévő levelezése buktatott le. András felesége dühében az éttermük hivatalos oldalán közzé is tette a szövegeket. 

Jó olvasni olyan kedves, sőt intim vallomásokat, melyben Macikáról, szeretetről, hűségről esik szó – de fö­löttébb fura, ha az ember eme aranyos kis gügyögéseket a L.A. Bodegita nevű étterem hivatalos, jó kétezres rajongótáborral rendelkező Facebook-oldalán találja. A szövegeket egyébként egy telefonból fotózták ki, így tették fel őket a világhálóra.

Az étterem Lajsz András, a Mixer Világbajnokság dobogós helyezettje és felesége közös tulajdonában van.

A szaftos levelezésben egy roppant fiatal, a fotója alapján akár tizenévesnek is becsülhető, Anikó nevű leány Bandi bácsinak szólítja az ötvenkilenc éves mixerkirályt, akit a „sasfészekben”, vagyis a leány a lakásán vár, és a férfi akkor megy oda, amikor csak akar.

Anikó és Lajsz András. A hölgy életkorát nem tudni, de roppant fiatalnak tűnik

S van itt egyéb különös olvasni való is. Az ifjú leány kedves sorai alá Lajsz felesége, Zsuzsa olyan, pikírtnek mondható megjegyzéseket fűzött, hogy Bandi bácsit várják a sasfészekbe, illetve a sajátos munkaadó–munkavállaló kapcsolatot, illetve az alkalmazottak nyilván nem szó szerint értett támogatását pellengérezi ki.

Itt megjegyzendő, hogy a pár házassági válsága nem most kezdődött, a Bors információi szerint már nyáron kitette otthonról a családfőt a felesége – annál különösebb, hogy az asszony miért húzta fel most magát.

A Bors felhívta a mixerkirályt.

– Azt gondolom, hogy 25 év házasságba sok minden belefér, engem két szívműtét között tett ki Zsuzsa, aki nagyon féltékeny – mondta Lajsz András a telefonba. – Az említett hölggyel egyébként lelki kapcsolatunk van, közel áll hozzám, de nem úgy… – folytatta, majd halkan bevallotta, hogy valami azért mégiscsak van közte és az ifjú leányka között. – Na jó, hát ugye emberből vagyunk… nagyon kínos, hogy ez az ügy kiderült, igyekszem majd rendbe tenni a dolgokat – tette hozzá.

Így ismerjük: a koktélok mestere. Most magánélete is nyilvánosságot kapott a Facebookon © Fejér Bálint

A Guinness-rekorder mixer a nyáron, öt hét alatt három infarktust élt túl. Mint arról lapunk elsőként beszámolt, az egyik szívrohama éppen akkor volt, amikor a kollégánk interjút készített vele a Bors Extra Magazin számára. Akkor azt mondta András, hogy a sorstól kapott egy második esélyt, és az életet igyekszik maximálisan kihasználni…

– Nem feltétlenül erre gondoltam, amikor azt mondtam, minden pillanatot ki akarok használni – fogadkozik Lajsz András. – De, hát így alakult. A gond egyébként ott kezdődik, ha valaki kutakodik egy telefonban. Ezt nem kellett volna megtennie a feleségemnek, akit maximálisan szeretek és tisztelek, sosem akartam megbántani. Amiről nem tudunk, az nem fáj. A fiatal kolléganőmet is féltem most, szegényt a szájára veszi a város. Nagyon kellemetlen ez az egész szituáció.

Kapcsolódó jegyzetünk itt olvasható.