Istenes Bence és Csobot Adél hazavitte kisfiát

Péntek délelőtt Csobot Adél és Istenes Nátán elhagyhatta a kórházat. A babáért és a kismamáért a büszke apuka érkezett, akinek kezében rutinosan állt a hordozó.
Péntek délelőtt Csobot Adél és Istenes Nátán elhagyhatta a kórházat. A babáért és a kismamáért a büszke apuka érkezett, akinek kezében rutinosan állt a hordozó.

Felbolydult a fővárosi kórház szülészeti osztálya, amikor kiderült, hogy ott adott életet Csobot Adél énekesnő a kisfiának. A híres kismama ugyan kerülte a feltűnést az intézményben, de az anyukák körében hamar híre ment jelenlétének. Az egyik olvasónk értesítette szerkesztőségünket is, fotósunknak pedig olyan szerencséje volt, hogy pont belefutott a boldog családba.

Nátán szerdán született, természetes úton, komplikációmentesen, így pénteken már haza is engedték anyát és babáját. Adél egy teljesen átlagos közintézményt választott a szülés helyszínéül, ahol ugyan magas szintű az ellátás, de a vagány kismama úgy érezte, nincs szüksége a magánkórházak luxusára.

A babát takaróval védték a májusi naptól. Az anyuka a szoptatós­párnát cipelte © Bors

A péntek nagy nap volt az életükben, talán a legfontosabb állomás, amióta négy évvel ezelőtt összejöttek. Nem csoda, ha Bence már korán reggel, izgatottan érkezett a budapesti intézmény szülészeti osztályára. A műsorvezető vélhetően segített összepakolni a kismamának, akinek csak annyi dolga volt már ekkor, hogy utoljára meghallgassa az orvosok és az ápolók intő jó tanácsait.

Hogy Adél és Bence gondos és felkészült szülő lesz fiatal kora ellenére is, mi sem bizonyítja jobban, mint hogy Adélnál már a kórházban is volt egy szoptatást segítő párna. Ennek segítségével kényelmesebb Nátán etetése, és legalább egyből a legjobb praktikát gyakorolta az osztályon.

A csomagok bekerültek az autóba, utána a babahordozót is rögzítették, és szó szerint elindult az új életük © Bors

A baba érkezésével igazi családdá bővült szerelmesek péntek délelőtt fél 11 körül hagyták el a házat, láthatóan kissé fáradtan. Adél a haját tőle szokatlanul copfba fogta, s a ma­gas sarkút is kényelmes tornacipőre cserélte. Mivel nem sokat szedett fel a várandósság alatt, alakján szinte semmi nyoma nem volt a szülésnek. És bár végre az igazi májusi langymeleg is megérkezett, Bence és Adél alaposan betakarták a kicsit, akit apukája rakott be a babahordozóval a kocsiba. A műsorvezető egyébként teljesen rutinos apukaként viselkedett, úgy állt a kezében a hordozó, mintha már a többedik gyerekét ringatná.

Persze a babavárás euforikus kilenc hónapján túl – amit Adél szinte végig munkával töltött – a neheze még csak most kezdődik. Az énekesnő mindig is fiatalon szeretett volna anyuka lenni, ahogy műsorvezető párja is, és mindent meg szeretnének tenni azért, hogy Nátán – akinek a neve héberül Isten ajándékát jelenti – mindig olyan életvidám és mosolygós legyen, mint a szülei.