Bréking: Megszületett Csobot Adél és Istenes Bence gyermeke! - fotóval

Istenes Bence meg is mutatta babájukat. Az örömhírt a Facebookon jelentették be.

"Megszületett a mi drága kisfiunk, Natan! A baba és az édesanyja is jól van... Ez valami csodás érzés!" - így jelentette be Istenes Bence, hogy apa lett!

Bence, ha minden a tervek szerint történt, szerelme kezét fogta kisfiuk születésénél, hiszen korábban Adél a Borsnak így nyilatkozott a szülésről: – Van bennem félelem, izgatottság, elsősorban a helyzet ismeretlensége miatt. De próbálom arra edzeni az agyamat, a lelkemet és a testemet, hogy erre igazán fel legyek készülve, hogy tudatosan végezzem majd ott is a dolgomat. Apás szülés lesz – tette hozzá.

Az énekesnő fiatalon szeretett volna szülővé válni, ahogy párja, Istenes Bence is. A párnak egy csodával ér fel kisfiuk születése, amit a pici nem mindennapi neve is hűen tükröz: Nátán ugyanis a héber eredetű Netanja férfinév rövidítése, amit később a Nátánael rövidüléseként használtak, és aminek jelentése: Isten ajándéka. A Bors megkereste a pár mindkét tagját, akik most csak a babára és egymásra szeretnének koncentrálni, de korábbról annyit azért tudunk, hogy Adél mindent megtesz azért, hogy Nátán olyan mosolygós és életvidám legyen, mint a szülei.