Harry herceg exére is rámászott a hollywoodi producer

Harry herceg egykori kedvese, Cressida Bonas is belekeveredett a zaklatásairól hírhedtté vált producer, Harvey Weinstein szexbotrányaiba! A 28 éves, pályája elején álló színésznő első nagyobb szerepe, az idén ősszel debütált Tulipánláz című dráma kapcsán találkozott Weinsteinnel. Csak úgy, mint a többi áldozatát, a férfi őt is a filmmel kapcsolatos rendezvényeken környékezte meg.

Pár hónappal korábban még együtt volt Harryvel © AFP

– Harvey teljesen belezúgott. A lehető legtöbb időt akarta vele tölteni, randizni is elhívta. Nagyon szakmaiatlan volt, arról faggatta, van-e barátja. Cressidát kirázta tőle a hideg! Tudta, hogy Harvey-nak nagy befolyása van, de szerencsére ki tudott keveredni a helyzetből – árulták el a The Sunnak a színésznő barátai, utalva a 2015-ös forgatások idejére. Harry és Cressida ekkorra már egyébként szakítottak. Weinstein akkoriban azt hangoztatta:

– Az emberek meglátják majd, milyen fantasztikus színésznő, és milyen gyönyörű. Ez lesz az első a sok-sok szerepe közül. Biztos vagyok benne.

Cressidát két éve környékezte meg Weinstein, a színésznő alig tudott megmenekülni előle © Getty

Bár Cressida a Rose McGowan által elindított lavina ellenére továbbra sem akart nyíltan beszélni a kellemetlen élményről, bizalmasai szerint most nagyon hálás, hogy akkor nem hálózta be ez a „szörnyű, szörnyű ember”. Napról napra egyre több színész és színésznő viszont mer nyilvánosan a sarkára állni: Leonardo DiCaprio, Julia Roberts, Blake Lively, Goldie Hawn mind visszataszítónak és felháborítónak találták a szakember viselkedését. Kiss Boglárka