Hajdú Péter reagált Sarka Kata vádjaira

Sarka Kata csütörtökön a Facebook-oldalán borult ki, miután a Story magazin megírta, egy 50-es éveiben járó férfival jár, aki tavalyig Hajdú Péter üzlettársa, legjobb barátja is volt. A modell-üzletasszony szerint a cikket válófélben levő férje rendelte meg.

A bejegyzés alatt a hozzászólókra is reagált Kata: „Az utolsó fél évben derültek ki a megcsalások, és amiért én tűrtem különböző dolgokat kilenc és fél évig, akkor az abban a pillanatban értelmét vesztette. Én nem pocskondiáztam senkit, az nem az én stílusom. De megvédem a becsületemet.”

© Cser Dániel

Sarka aztán a Velvetnek interjút is adott ma, azaz pénteken. Többek között arról beszélt, hogy Péter mint apa „pár Facebook fotó erejéig mindenki kiváló apa tud lenni”, vagy hogy mellette nem tudott igazán érvényesülni, mert „mindig megpróbált visszahúzni”, „úgy intézte a dolgokat, hogy pont ne jöjjön össze egy meeting, vagy akivel beszélni akartam az pont nem ért rá, vagy az utolsó pillanatban mondta le a találkozót, és így tovább”.

Mindezek ellenére szerinte nem romlott meg annyira a kapcsolatuk, hogy egyáltalán ne beszélnének, „sőt, a gyerekeket se tiltom el tőle.”

Hajdú a velvetes interjúval szinte egyszerre rakott ki a Facebook-oldalára egy bejegyzést, amelyben szűkszavúan annyit írt: „Volt 9 csodálatos évünk, van két gyönyörű gyerekünk, akik a legfontosabbak számomra. Méltatlan lenne, ha bármit is mondanék. Ezt ne várja senki tőlem!”

A velvetes interjú után Kata is a csöndbe burkolózik, mert senki sem kereste: „Én a teljes csendet választom, ami ezután történik, annak a valóságtartalmát erősen kérdőjelezzétek meg” – írta Facebook-oldalán.