Hajdú Péter: Egyelőre nem kívánok újra megnősülni

Mint arról korábban beszámoltunk: Hajdú Péter és barátnője, Eszer hat hónapos kapcsolata a nyáron véget ért - állítólag pont azért, mert Eszter szeretett volna megállapodni, a tévés azonban erre még nem volt felkészülve.

Hajdú Hot magazinnak adott interjújából kiderül: valóban ez állt a háttérben. "Eszter egy igazán helyes, jólelkű lány, csak jót tudok róla mondani. 28 éves, neki férjre és gyerekre van szüksége, én pedig még el sem váltam. Nem adhattam neki egy saját családot. Egyelőre nem kívánok megnősülni és nem tervezek még egy gyereket" - magyarázta, hozzátéve: nem keresi a szerelmet, nem ismerkedik, de ha persze szembejön a nagy Ő, nem szalad el.

Hajdú úgy érzi: jelenleg jó egyedül © Zsolnai Péter

Hajdú arról is beszélt, hogy viselik a gyerekek a változásokat: "Nehezen, de elfogadták, hogy már nem vagyok száz százalékosan jelen a mindennapjaikban. Elmagyaráztuk nekik, hogy bár külön folytatjuk az életünket az anyjukkal, szeretjük őket, számíthatnak ránk és mi mindig a szüleik maradunk. Úgy érzem, a szívük mélyén értik, hogy így a legjobb mindannyiunknak."