Kiderült, miért szakított Hajdú Péter és barátnője

Hajdú egy közeli barátja tálalt ki a Blikknek arról, hogy mi vezethett a látszólag idilli kapcsolat végéhez mindössze 6 hónap után. A jól értesült ismerős szerint Eszter szeretett volna a tévés mellett megállapodni és akár családot is alapítani vele, de a válófélben lévő Hajdú erre még nem volt felkészülve.

– Egy 28 éves, gyönyörű ­fiatal lány, aki szerelmes, nincs ebben semmi csodálkozni való, hogy családot és gyerekeket szeretne – kezdte a barát.

– Rosszul mérte fel Eszter, hogy mire van szüksége az éppen válófélben lévő, kétgyermekes férfinak. Azt hiszem, senki nem vetheti Péter szemére, hogy nem ugrik rögtön bele újra a családalapításba, hiszen még el sem vált. Bár azt mutatja, hogy jól van, igazából fel sem dolgozta, hogy élete teljesen megváltozik majd – folytatta.

Eszter rosszul mérte fel a helyzetet Hajdúval kapcsolatban – mondta a barát

A történet főszereplőit is sikerült megszólaltatni a lapnak.

– Valóban a szakítás mellett döntöttünk Petivel. Szerencsére sikerült megbeszélni és szépen lezárni a kapcsolatunkat. Örülök az együtt töltött fél évnek – mondta Eszter.

– Közösen hoztuk meg ezt a döntést, megbeszéltük és mindketten beláttuk, hogy más élethelyzetben vagyunk, más dolgok a fontosak, én csak azt kívánom neki, hogy legyen boldog és találja meg a számításait az életben. Egy nagyon kedves lányt ismertem meg a személyében, csak jót tudok róla mondani – avatta be a lapot érzéseibe Hajdú.