Celeb

Gregor Bernadett öregnek érezte magát a férje mellett

K. K.

Létrehozva: 2018.10.11.

Ma, október 11-én este a legnagyobb békében és harmóniában áll egymás mellett az elvált Gregor Bernadett és Szarvas Attila a TV2 képernyőjén. Ráadásul a színésznő azt is elmeséli, hogy mennyire zavarta, amiért nem fiatalabb Szarvas Attilánál.

Forrás: TV2

A legnagyobb ti­tokban vetett véget házasságának néhány he­te Gregor Bernadett és Szarvas Attila. A válás tényét közleményben ad­ták hírül, de az okáról nem akartak beszélni. Így mindenki csak találgatja, hogy miért lett vége a kívülrôl teljesen harmonikusnak tűnô színészházaspár szerelmének.

Ezt a harmóniát láthatják, akik ma este a TV2 képernyője elé ülnek és megnézik a csatorna új műsorát, a Sztárok és párok első adását. A páros vidáman játszik együtt. A műsor egy részében azonban különös dolgot mesél magáról a színésznő.

– Attilával két és fél év van köztünk, én vagyok az idősebb. Ez pedig borzasztó. Nekem ez szörnyű volt, még sírtam is miatta. Teljesen kiborultam, hogy öreg vagyok – árulta el a kamerák előtt a 46 esztendős Bernadett.

Persze ez nem bizonyíték arra, hogy a kis korkülönbség miatt romolhatott meg a viszonyuk, de viszont okozhat olyan önértékelési problémákat, amik miatt rosszul érzi magát egy nő.

A tévéműsor ma esti adását márciusban rögzítették, amikor a színésznő még javában férjnél volt, noha a jegygyűrű akkor már egyikük ujját sem ékesítette, amit ki is szúrt a műsorvezető.

Berni ezt a színházi elfoglaltságaival magyarázta, szerinte ugyanis túl nagy macera, ha minden bemutatója alkalmával fel- és leveszi a fogadalmukat jelképező ékszert. 

Bár az ominózus adásban valóban nem lehetett látni a köztük lévő feszültséget, Attila korábbi, a szakításukról szóló nyilatkozatából azonban mégis arra lehet következtetni, hogy válásuk nem egy hirtelen felindulásból hozott döntés következménye, hanem egy már menthetetlennek tűnő kapcsolat megfontolt lezárása, amiről azonban a színésznő nem kívánt nyilatkozni. A műsorról viszont örömmel beszélt.

– Korábban már néztem a Sztárok és párokhoz hasonló vetélkedőket, bár azzal nem számoltam, hogy egyszer majd én is részt veszek egy ilyen show-ban. Igazság szerint azt gondoltam, hogy nagyon béna vagyok az ilyenekhez – mondja nevetve Gregor Bernadett, aki némi gondolkodás után végül úgy döntött, hogy elvállalja a felkérést, és férjével karöltve harcba száll a tizenötmillió forintért. 

– Végül egész jól boldogultunk. Igaz, Attila bátrabb volt, amolyan gyermeki lelkesedéssel vetette bele magát a játékba. Én inkább a megérzéseimre hallgattam, amire persze nem mindig kellett volna hagyatkozni. Érvekkel elég könnyen meg lehet győzni, és el lehet tántorítani az eredeti elképzelésemtől –  fűzi hozzá mosolyogva Berni.

Mennyi az esély a szakításra? 

Számtalan kutatást végeztek már a párok között lévő ideá­lis korkülönbségről. Egyes tanulmányok szerint azok a párok, akik között öt évnél nagyobb a korkülönbség, tizenhárom százalékkal nagyobb eséllyel szakítanak, mint akik korban közelebb állnak egymáshoz.

Az ennél is nagyobb, tíz év korkülönbségnél ez az arány már 39 százalék, míg a húsz évnél na­gyobb korkülönbséget jegyző há­zaspárok szakítási esélye 95 százalék.

Nyilván ezek a kutatások arra vonatkoznak, amikor a férfi idősebb. Ám manapság egyre gyakoribbak az olyan párok, ahol a nő az idősebb. Ebben a témakörben viszont még nem készült kutatás.

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17156546_auto_resized.jpg
origo.hu

Jürgen Klopp nevetség tárgya lett

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27376_resized.jpg?avcount=1713927310
origo.hu

Egyre többen halnak meg szex közben, és már kezdik sejteni, miért

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17156414_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Megváltoztak az érzéseik: fülig szerelmes a Házasság első látásra párja

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17155535_auto_resized.png
hirtv.hu

Karácsony elmondása szerint nem foglalkozik olyan apróságokkal, mint a valóság

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17155020_auto_resized.png
metropol.hu

Szoboszlai edzője mindenkit átvert? Kiszivárgott Klopp titkos terve

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27374_resized.jpg?avcount=1713927310
origo.hu

Fejjel lefelé mutogatja a hatalmas melleit Sydney Sweeney - fotók

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27354_resized.jpg?avcount=1713927310
origo.hu

Óriási sportélmény és show lesz a kanadai hokiválogatott budapesti meccse - videó

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27156_resized.jpg?avcount=1713927310
videa.hu

Káposztás kofta, sült szeretetgolyók fűszeres paradicsommártásban -receptvideó (hirdetés)

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17150605_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Fényképes bizonyítékot hozott a jövőből egy időutazó

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/1U6pUn05Glj3ngoHY_vhWT6f-QLMqIBVmi-704lmvOY/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2Y0OGEzNTNhZTU2MjQ2Njc5NTExMzZlZDQ1YjRhYjdj.jpg
Anyaság

Gyereknevelés mellett főállás? Majoros Hajni kitálalt, miért nem ment vissza dolgozni

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/mKygcP253w2Sm7Ew2R3Uex3vVRsjrocIKCYTlqRgxvI/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzdjMjc4YTVkYTg3MzRjMDc5M2E5MTljZTAxZTdkMDcz.jpg
KATASZTRÓFA

Életveszély az Ázsia Expressz forgatásán, azonnal riasztottak mindenkit