Celeb

Fiatal pasik hajtanak Gregor Bernadettre

F. Zs.

Létrehozva: 2019.05.21.

Három év múlva ötven lesz, mégis férfiak ezrei rajonganak érte. Egy ideje pedig a jóval fiatalabb pasik is bepróbálkoznak Gregor Berninél, aki a Borsban indokolja meg, hogy miért ad nekik kosarat.

Bár egy hölgy korát nem illik firtatni, Gregor Bernadett nem titkolja, hogy 47 éves. Sőt ha kérdezik, azonnal meg is mondja az igazat, nem szépít. Persze, könnyű neki – gondolják sokan –, hiszen legalább tíz évet letagadhat, a különleges szépsége mit sem kopott az elmúlt évtizedekben. Bernadett ennek ellenére soha nem a külsejével szeretett volna érvényesülni.

A színművészetin egy osztályba járt többek között Schell Judittal, Kéri Kittyvel, Marozsán Erikával. Szerinte köztük nem számítottam különlegesen szépnek.

– A szépség egyébként is relatív. Merem remélni, hogy az a sok szerep, ami megtalált az elmúlt 24 évben, nem csak a külsőmnek szólt. Eljátszhattam mindent, amit csak szerettem volna, most visszagondolva azt mondom, nagyon elégedett vagyok a sorsommal. Pláne úgy, hogy megkaptam a Jászai Mari-díjat is, amire, megmondom őszintén, nem számítottam. Mérhetetlenül jó érzés volt átvenni ezt a komoly szakmai elismerést, ami egyik pillanatról a másikra nagy változást hozott az éle­tembe. Úgy érzem, kötelez ez a díj – magyarázza Bernadett. A rangos elismerés egyfajta választóvonal lett az életében. Úgy érzi, muszáj ragaszkodnia a minőséghez. Így már azt is na­gyon megválogatja, hogy milyen felkérésre mond igent.

– A minap például megkeresett egy magazin, fürdőruhás fotózást szerettek volna. A néni azonban már nem mutatja meg magát – teszi hozzá a jellegzetes hangján kacagva a színésznő, majd így folytatja: – Ezt már nem vállalom el, ahogy azt sem szeretném megmutatni a világnak, ha lesz valakim, akit szeretek.

Ha már szerelem... Bernadett meglepetten arról is mesélt a Borsnak, hogy a saját korosztálya helyett inkább a fiatalabb férfiak kezdtek rajongani érte. Levelekkel bombázzák, virtuális virágcsokrot kap, az interneten ke­resztül udvarolnak neki. A sztárvilágban egyre több hölgy dönt 8-9-10 évvel fiatalabb pár mellett, de Gregor Bernit kifejezetten zavarja, ha ennyivel fiatalabb egy férfi.

– Huszonhárom évesen szültem, a nagyobbik fiam, Bence 24 éves. Eleve mindig kívülről szemléltem az érettebb korba lépő nők iránt érdeklődő férfiakat, de amióta a gyermekem egy két méter magas férfivá érett, még távolabbról szemlélem az ilyen jellegű kapcsolatokat. Számomra a fiatal férfi a fiam, nem tudok és nem is akarok elvonatkoztatni ettől a képtől. Szóval esélyük sincs a fiatal hódolóknak!

Utál utazni

Gregor Bernadett a magánéletét firtató kérdések közül arról szívesen beszélt, hogy mit tervez a nyárra: – A kisebbik fiammal elutazunk Görögországba. Ez nagy dolog, mert egyrészt 11 éve nem voltunk sehol, másrészt, tudom, hogy furcsa vagyok, de én egyáltalán nem szeretek utazni. Számomra az egész egy macera, kezdve az úti cél kiválasztásától a szállásfoglalásig. A bőröndbe mi fér bele, mi nem, ülj órákat a reptéren... majd ha megérkeztél, jön a reggel, felkelsz egy idegen szobában, és le kell menned idegenek közé kávézni. Ezt én nem bírom! Számomra a reggeli egy meghitt szeánsz, amit egyedül szeretek csinálni. Ezt annyira komolyan veszem, hogy például most, június elsején elindulunk a Pesti Magyar Színházzal Erdélybe, a Legyetek jók, ha tudtok! című előadással lépünk fel, és vettem magamnak egy vízforralót, hogy magányos reggeleim lehessenek.

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27222_resized.jpg?avcount=1713570313
origo.hu

Bugyi nélkül fotózták a Magyarok Világszépe királynőjét

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17142175_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Visszatért a színpadra a Nemzeti Színház lebénult művésze

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17143905_auto_resized.png
hirtv.hu

Háború Ukrajnában - Kiderült, valójában miért támadta meg Irán Izraelt + videó

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17135573_auto_resized.jpg
ripost.hu

"Ki fog látszani a s*nám" - Kiakadtak a túl szexi ruha miatt az olimpikonok

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17135658_auto_resized.png
hirtv.hu

Betiltotta és elképesztő vádakat fogalmazott meg a kerületi polgármester Orbánék konferenciájáról + videó

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27223_resized.jpg?avcount=1713570313
origo.hu

Tangás fürdőruhára vetkőzve ünnepelte születésnapját Szőke Zsuzsi

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17140532_auto_resized.jpg
astronet.hu

Megrendülhet a biztosnak hitt alap: Jupiter-Uránusz együttállás, 2024. 04. 21.

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27216_resized.jpg?avcount=1713570313
origo.hu

Óriási sportélmény és show lesz a kanadai hokiválogatott budapesti meccse - videó

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27156_resized.jpg?avcount=1713570313
videa.hu

Káposztás kofta, sült szeretetgolyók fűszeres paradicsommártásban -receptvideó (hirdetés)

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17145120_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Közleményt adtak ki a Messenger- és a Facebook-felhasználóknak

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17143728_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Elképesztő tündércukiság: legfrissebb fotóján Berki Emma tiszta apukája!

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/iAf_dNB5Qmol82puOI69Fa_tjYLlEM8DZ5xvAsnxKOQ/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2YxYzA5YzhiOWY3ZTRjOTZiODA5MDIwYTA4MDU5MTUy.jpg
Divat

A Next Top Model Hungary zsűritagja elárulta, mitől szép egy nő valójában

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/UwzHKNrO1pT7FNeUbRWSO86pUAhiACztqed1Did-Eig/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzQxNjA4MjU0ZDdlMDQyMmVhZjViZWQ3NTgxMGQ0NDI0.jpg
Hűtlenség

"Úgyis megcsaltál, amikor akartál" – durva beszélgetés zajlott le Megyeri Csilla és párja közt