Fábián Juli drámai vallomása: Minek élni így?

Megrendítő Fábián Juli vallomása: az énekesnő ismét daganatos betegséggel küzd, és azt sem titkolta soha, mi okozhatta nála.
Megrendítő Fábián Juli vallomása: az énekesnő ismét daganatos betegséggel küzd, és azt sem titkolta soha, mi okozhatta nála.

Élete legsikeresebb időszakában kapta a legnagyobb pofonokat: a betegsége miatt sok barátját és az akkori párját is elvesztette – lelépett. Fábián Juli A Dal 2012-es döntője után tűnt el egy évre, élete harcát vívta, amelyben később egy új szerelemben társa is akadt.

– Három éve együtt vagyok a párommal. Ő már a változás folyamatának közepén érkezett – újságolta Juli decemberben a Borsnak, a betegségéről azonban nem akart konkrétumokat elárulni.

„Semmilyen fellépést nem vállalok, hogy minden erőmmel a gyógyulásra koncentrálhassak” © Bors

Vasárnap este aztán nyilvános üzenetet tett közé, és közölte, egy időre visszavonul.

„Egy ideje tartó daganatos megbetegedés miatt most olyan kezelésekre van szükségem, amik bizonytalan időre kizárják az éneklést, a munkát, így egy darabig semmilyen fellépést, interjút, közszereplést nem vállalok, hogy minden erőmmel és energiámmal a gyógyulásra koncentrálhassak, és végleg magam mögött tudjam hagyni ezt a betegséget.”

Julit hiába kerestük, nem tudtuk elérni, előkerült viszont az a tavaly szeptemberi tévéfelvétel, amelyben Joshi Bharatnak mesélt életének erről az időszakáról. Az énekesnő nem titkolta, betegségének több oka is lehet.

– Ez apukámhoz is kapcsolódik, tehát az ő elvesztése egy annyira ösztönös dolog, és nagy veszteség… – kezdte, mire Joshi közbevágott:
– Vele akarsz találkozni, ugye?
– Igen, igen, igen… – felelte Juli.

Azt sem titkolta, túlhajtotta magát, hogy megfeleljen másoknak, hogy érezze, szeretik.

– Az ember azt mondja, ha így folytatod, meghalok! – vágott közbe Joshi, Juli pedig megerősítette.
– Meghalsz! Véged! Tényleg véged! Minek élni így? Ez meg a másik: minek boldogtalanul élni? – ma­gyarázta Juli, aki az elmúlt években pénzt, időt sem sajnált, hogy elvégezzen olyan tanfolyamokat, amelyekkel közelebb kerülhet önmagához.

Juli Joshi kérdésére tavaly ősszel azt mondta, „majdnem hogy” túl van a be­tegségen, és már kifelé jön belőle. Úgy tű­nik, az élet még egyszer próbára teszi őt.

Sztárok is szorítanak neki

Juli kiírásához százszám kommentelték a jókívánságokat, hírességek is.

Schobert Norbert: Erőt és gyógyulást Neked!
Jaksity Kata: Juliiiiii!!! Sok erőt és mielőbbi gyógyulást!!!
Stohl Luca: Mielőbbi gyógyulást!
Vincze Lilla: Julikám! A zene minden varázsló tündére gyógyítson meg mindnyájunk szeretetével és energiájával! Veled vagyunk, szeretünk!
Lofti Begi: Nagyon drukkolunk, és küldjük az energiát! Ebből a csatából csak te jöhetsz ki győztesen!!!